AM INSCRIS COPII DE CURIND LA O FIRMA DIN TG-JIU CE SE OCUPA CU ASA ZISA ARTA (POZE, MODELING), LA CARE AM PLATIT O TAXA DE 60 LEI PT. FIECARE, DUPA PRIMA INTALNIRE AM INTRAT PE NET SI AM DECOPERIT CA ASA ZISA FIRMA A MAI OPERAT SIMILAR SI IN ALTE JUDETE AJUNGAND SA INCHEIE SI CONTRACTE "FALSE", INCASAND ANUMITE SUME FRUMUSELE DE LA PERSOANELE INSCRISE, ASI DORI DACA MA POATE AJUTA CINEVA SA-MI SPUNA CUM SA-MI RECUPEREZ TAXA DE INSCRIERE DE LA EI , CE MIJLOACE EXISTA, IN SITUATIA DE FATA IN CARE AM DESCOPERIT FRAUDA SI NU AM APUCAT SA SEMNEZ UN CONTRACT CU EI; PT CEI 60 LEI PLATITI PT FIECARE COPIL MI-AU ELIBERAT BON FISCAL, VA MULTUMESC
Contract de modeling
Ela1313
Buna ziua!
Apelez la acest forum cu urmatoarea problema/nelamurire, de curand am semnat un contract de munca cu o firma de modeling prin care am datoria de ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare
dumitrubololoi
Buna ziua.
Am primit o amenda de la politia locala Tg-Jiu pentru parcare pe loc rezervat persoanelor cu handicap. Nu fac asa ceva daca sunt constient ca acel ... (vezi toată discuția)
Teapa modeling
stefan222
Salut.O sa scriu cat mai succint si elocvent.
AM fost abordat pe strada la Unirii in fata la Cocor de un domn,cu un pliant care facea reclama la modeling ... (vezi toată discuția)