Buna ziua!
Apelez la acest forum cu urmatoarea problema/nelamurire, de curand am semnat un contract de munca cu o firma de modeling prin care am datoria de a-mi plati taxa pentru cursuri de specializare in valoare de 200 de euro in 3 rate. Am achitat o rata de 100 de euro la semnarea contractului, dar intre timp am incercat sa contactez diferite moedeluri de pe siteul lor si persoane care s-au inscris simultan cu mine, am am primit doar raspunsuri negative cum ar fi: " buna. ai facut bine ca mi-ai scris. Am fost si eu abordata pe strada de ei....mii-au facut niste poze am platit 100 de euro pt inscriere si mi s-a spus ca ma vor suna ei. Au trecut 4-5 luni de atunci si nu s-a intamplat nimic. Este o firma facuta pt a insela, cum probabil ai mai auzit ca sunt .... Eu iti recomand sa nu dai curs.... ". Acuma eu prin contract ar fi obligata sa imi platesc a doua rata de 60 de euro, ce as putea face sa ma asigur ca si partea mea din contract imi va fi respectata? Si daca o voi plati si nu mi se va respecta contractul la cine ar trebui sa apelez?