avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de modeling
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de modeling

Buna ziua!
Apelez la acest forum cu urmatoarea problema/nelamurire, de curand am semnat un contract de munca cu o firma de modeling prin care am datoria de a-mi plati taxa pentru cursuri de specializare in valoare de 200 de euro in 3 rate. Am achitat o rata de 100 de euro la semnarea contractului, dar intre timp am incercat sa contactez diferite moedeluri de pe siteul lor si persoane care s-au inscris simultan cu mine, am am primit doar raspunsuri negative cum ar fi: " buna. ai facut bine ca mi-ai scris. Am fost si eu abordata pe strada de ei....mii-au facut niste poze am platit 100 de euro pt inscriere si mi s-a spus ca ma vor suna ei. Au trecut 4-5 luni de atunci si nu s-a intamplat nimic. Este o firma facuta pt a insela, cum probabil ai mai auzit ca sunt .... Eu iti recomand sa nu dai curs.... ". Acuma eu prin contract ar fi obligata sa imi platesc a doua rata de 60 de euro, ce as putea face sa ma asigur ca si partea mea din contract imi va fi respectata? Si daca o voi plati si nu mi se va respecta contractul la cine ar trebui sa apelez?
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 19:12, 6 Decembrie 2013
Daca nu isi indeplinesc obligatiile, cereti in instanta rezolutiunea contractului, cu plata de despagubiri.
Si ar trebui sa apelez la un avocat sau la politia locala?
Ati semnat contrcat de munca sau alt tip de contract?
La un avocat trebuie sa apelati. Dar, va intreb,..contractul a fost legal incheiat? A fost inregistrat la ITM?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda pentru a semna un contract si a da o suma de bani - intrebare nerek nerek Buna ziua, nu o sa ma lungesc asa ca uitati problema mea, e vorba de frauda pentru semnarea unui contract si a da o suma de bani, intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Inselaciune agentie de modeling lazealiviu lazealiviu Am o problema cu o agentie de modeling. Am semnat un contract cu o agentie de modeling, care este total in dezavantajul meu, in sensul ca ma obliga sa achit o ... (vezi toată discuția)
Modelling în bucurești. am semnat un contract și acum regret, cum pot să renunț la el? SAnaM SAnaM Bună ziua! Astăzi am fost abordată pe stradă de o așa zisă firmă de modeling pe Piața Romană, vis-a-vis de ASE, București. Mi s-au spus cuvinte ... (vezi toată discuția)