avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate aida275

Activitate aida275

Adica cum ? Puteti fi mai explicit ? Deci nu ma pot muta ?

Cornel Vasile a scris:

Pe durata concediului medical, ci.m. este suspendat de drept.

Dar nu mi sa suspendat contactul de munca doar ca vor sa ma mute la alt magazin in timp ce eu sunt in concediu medical este posibil asa ceva ?
Buna ziua se schimb propietarul magazinului eu sunt in concediu medical pt operatie pe coloana ,deoarece acum este un supermarket bine cunoscut noul patron vrea sa ma relocheze la un alt magazin explicatia fiind ca numa poate lua din concediu medical .Ps.noul propietar ia maganul cu tot cu personal si marfa intrebarea mea este are voie sa ma trimita la alt magazin eu nefiind la servici?
Buna ziua ,sunt Lup Aida am o mare problema lucrez la un suoermarchet din oras,in prezent fiind in concediu medical pt operatie la coloana De la 1 aprilie magazinul este preluat de altcineva ci tot cu marfa si cu angajati in afara de mine motivand ca nu ma poate lua in concediu medical si vrea sa ma relocheze in alt magazin din alt oras .Intrebarea mea este are voie sa faca asa ceva atat timp cat sunt in concediu medical?
Buna ziua, am o mare problema .
Locuiesc intr un bloc cu 4 etaje la ultimul etaj si nu pot folosi apa la bucatarie deoarece la etajele inferioare este infundata coloana de scurgere .Dat fiind faptul ca vecinii de la etajul 1 si 2 nu locuiesc in tara si au pus dop la teava de scugere . Daca eu dau drumul la apa sar doapele si le iese apa in chiuvete astfel se cearta cu mine cei care au chei de la apartamente sa numai folosesc apa ca le iese in casa.dar ei nici nu isi desfunda ca sa pot folosi eu apa .mentionez ca situatia asta dureaza de vreo luna nu stiu cui sa ma adresez. Ce pot face in situatia data? Va multumesc