avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ,sunt Lup Aida am o mare problema lucrez la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ,sunt Lup Aida am o mare problema lucrez la un supermarket ...

Buna ziua ,sunt Lup Aida am o mare problema lucrez la un suoermarchet din oras,in prezent fiind in concediu medical pt operatie la coloana De la 1 aprilie magazinul este preluat de altcineva ci tot cu marfa si cu angajati in afara de mine motivand ca nu ma poate lua in concediu medical si vrea sa ma relocheze in alt magazin din alt oras .Intrebarea mea este are voie sa faca asa ceva atat timp cat sunt in concediu medical?

Alte discuții în legătură

Buna ziua se schimb propietarul magazinului eu sunt in concediu ... aida275 aida275 Buna ziua se schimb propietarul magazinului eu sunt in concediu medical pt operatie pe coloana ,deoarece acum este un supermarket bine cunoscut noul patron ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare concediu medical anastancu anastancu Buna ziua! Am o situatie: un angajat a suferit o interventie cirurgicala si a primit 3 certificate de concediu medical, beneficiind efectiv de primele doua ... (vezi toată discuția)
Obligat sa iti dai demisia este legal flori_minicards flori_minicards lucrez la real cu contract nedeterminat din data de 10 noiembrie 2009 pe data de 13 aprilie am intrat in concediu de odihna si mam reintors la munca pe data de ... (vezi toată discuția)