buna seara,
as dori sa deschid un magazin, virtual in principiu dar unul si in spatiu real daca lucrurile merg bine unde sa comercializez haine si incaltaminte, dar si produse importate din China precum bijuterii sau tablete pc, laptopuri etc. Ce trebuie sa fac SRL.II sau AF? si care anume ar fi costurile infiintarii. Important ar fi si sa stiu ce si cum e cu impozitul, sunt novice in ceea ce priveste afacerile si stiu ca ata de repede o pot gafa cu actele...de aceea va rog frumos sa ma ajutati. toate cele bune
Am dat un avans de 11500 euro ptr un apartament ce trebuia terminat in nov 2009, am prelungit cu constructorul termenul pana in martie 2010. acum il sun dar evita sa se intalneasca cu mine sub divesre motive.apartamentul nu e gata. il actionez in judecata dar ce ma sfatuiti sa cer???
Sunt asimilata un an de zile fara intrerupere in invatamantul superior, studii masterale, cu examen de licenta obtinut, si am inteles ca primesc indemnizatie de crestere a copilului. Ce acte trebuiesc si unde trebuie depuse ele, la fortele de munca din orasul de domiciliu din buletin sau acolo unde sunt acum:((? va multumesc#-o
da, va multumesc pentru informatii, cu mentiunea ca faptul ca nu fiecare dintre personele care se adreseaza, cu probleme de oridin personal , pe caest forum au absolvit facultatea de drept, de aceea este normal sa adresam intrebarile astfel incat sa fim lamuriti, nu inseamna ca suntem prosti si ca ar trebui minuni ca sa intelegem. Si apropos...minunile se mai si intampla.....multumesc binevoitorului care ainvocat Providenta Divina in a face o minune:)
Pai si legea aia care da dreptul studentelor cu diploma de licenta la indemnizatia de crestere a copilului? Practic in situatia mea nu obtin niciun ban, am inteles bine? Pentru ca din moment ce anii de facultate se adauga la pensie ca ani de vechime nu este normal sa primesc si indemnizatia de crestere a copilului? va multumesc
Atata timp cat nu am intrerupt facultatea, masterul, si acesti ani vor figura la vechime conform legii inseamna ca detin stagiu complet de cotizare? Ma puteti lamuri va rog frumos pentru ca depind te acest raspuns
am aproape 25 de ani si ma gandesc serios sa fac un bebe, insa am o problema. Am terminat facultatea cu 2 ani in urma cu obtinire a diplomei de licenta, si, fara sa intrerup, continuu studiile la mastrat. Am un contract de munca inregistrat numai de la data de 1 ian 2010. In eventualitatea unui copil as putea primi indemnizatie de crestere? Va multumesc