avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acte necesare primirii indemnizatiei de crestere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acte necesare primirii indemnizatiei de crestere a copilului pentru studente

Sunt asimilata un an de zile fara intrerupere in invatamantul superior, studii masterale, cu examen de licenta obtinut, si am inteles ca primesc indemnizatie de crestere a copilului. Ce acte trebuiesc si unde trebuie depuse ele, la fortele de munca din orasul de domiciliu din buletin sau acolo unde sunt acum:((? va multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: bebe12 , utilizator 14:17, 30 Martie 2010
actele trebuie sa le depuneti la serviciul prestatii sociale din cadrul primariei localitatii de domiciliu.Lista acestor documente o gasiti la ei...:yes:
va multumesc mult pentru informatie, dar se pare ca nu voi avea copii niciodata. nu pot ramane insarcinata:((:((:((:((:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Adnana18 Adnana18 Bună ziua! Întrebarea mea este următoarea: Fiind în anul 2 master, și totodata însărcinată în 8 luni, urmând să nasc în noiembrie, pot ... (vezi toată discuția)
Absolventa medicina insarcinata anamcmd1 anamcmd1 Buna ziua. Am absolvit facultatea de Medicina în iulie, in septembrie dau examenul de licenta iar în noiembrie pe cel de rezidențiat. Sunt însărcinată ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie roxana.09 roxana.09 Buna ziua! Daca am terminat facultatea in 2017 si am nascut anul acesta, pot beneficia de indemnizatie crestere copil? Am depus toate actele necesare, insa ... (vezi toată discuția)