avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu Crestere Copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu Crestere Copil

Bună ziua!
Întrebarea mea este următoarea: Fiind în anul 2 master, și totodata însărcinată în 8 luni, urmând să nasc în noiembrie, pot beneficia de îndemnizația de 2 ani pentru creștere copil? Masterul l-am continuat imediat după terminarea facultății. Totodata nu știu ce acte mi-ar trebui pentru a dovedii că anul precedent am fost masterand și de unde pot să fac rost.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:17, 15 Octombrie 2019
Buna ziua,
Da, o sa beneficiati.
O sa va trebuiasca o avdeverinta de la facultate din care sa reiasa ca urmati studiile 'la zi" precum si perioada cat ati urmat studiile ( Licenta in perioadaX, Master in perioada Y)
Intrebati mai bine la primaria de domiciliu, acolo o sa depuneti actele.
Reveniti cu intrebari, daca va fi cazul.
Facultatea si Masterul sunt la cursuri de zi?
Da.

Cornel Vasile a scris:

Facultatea si Masterul sunt la cursuri de zi?

Va trebuie adeverința eliberată de instituția de învățământ, care să ateste frecventarea cursurilor fără întrerupere, la zi, până la data solicitării indemnziatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna ziua As avea si eu o intrebare referitoare la indemnizatia de crestere a copilului, si anume: sunt insarcinata in 7 luni si tocmi am terminat ... (vezi toată discuția)
Maternitate studenti Szilagyiibi Szilagyiibi Buna ziua! Cand o sa nasc o sa fiu la master, primul an. Fiind la facultate stiu ca voi primi indemnizatie de crestere -600 de lei, dar trebuie sa continui ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului Valentina_B Valentina_B buna ziua.am si eu o intrebare privind acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului.am absolvit facultatea in iulie,la zi, si acum sunt inscrisa la ... (vezi toată discuția)