avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... intreprindere individuala/ asociatie familiara vs srl ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

intreprindere individuala/ asociatie familiara vs srl 2012

buna seara,
as dori sa deschid un magazin, virtual in principiu dar unul si in spatiu real daca lucrurile merg bine unde sa comercializez haine si incaltaminte, dar si produse importate din China precum bijuterii sau tablete pc, laptopuri etc. Ce trebuie sa fac SRL.II sau AF? si care anume ar fi costurile infiintarii. Important ar fi si sa stiu ce si cum e cu impozitul, sunt novice in ceea ce priveste afacerile si stiu ca ata de repede o pot gafa cu actele...de aceea va rog frumos sa ma ajutati. toate cele bune

Alte discuții în legătură

Pfa- produse traditionale romanesti ContSters210969 ContSters210969 Buna ziua ! Am nevoie de sfatul expertilor. Doresc ca din luna ianuarie sa realizez si sa comercializez pe la targurile romanesti din tara (gen targul ... (vezi toată discuția)
Incadrare masura fonduri europene razvancristea razvancristea Salutare, As avea nevoie de niste informatii de la dvs. si o sa incerc sa dau detalii cat mai clare despre ce ar fi vorba. In ceea ce ma priveste: - 24 ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse replica Chequess Chequess Buna ziua, am o intrebare al carei raspuns nu l-am gasit foarte clar, asa ca am sa apelez la bunavointa voastra aici: doresc sa imi deschid un magazin online ... (vezi toată discuția)