Buna ziua, am o intrebare al carei raspuns nu l-am gasit foarte clar, asa ca am sa apelez la bunavointa voastra aici: doresc sa imi deschid un magazin online in care sa comercializez produse importate din China. Produse importate legal, cu acte, taxe vamale, etc, etc si vandute legal, de pe urma carora o s platesc impozit pe venit, etc, etc. Intre aceste produse, vor exista si produse replicate, spre exemplu, sosete pe care scrie Calvin Klein sau camasi pe care scrie Ralph Laurent. Eu nu intentionez sa imi inesel viitorii clienti, asa ca voi informa cat se poate de evident despre faptul ca produsele sunt "chinezarii" care sunt copii/replici sau cum s-or mai numi. Intrebarea mea este daca am voie legal sa comercializez produse copiate/replicate in conditiile in care, dupa cum spuneam, o sa informez cumparatorii. Va multumesc
Astea se numesc produse falsificate, incalcati marcile respective, deci nu aveti voie sa le vindeti. In principiu ele ar trebui confiscate la vama, iar daca totusi ajungeti sa le comercializati va vor vizita mascatii.