avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA- produse traditionale romanesti
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA- produse traditionale romanesti

Buna ziua !
Am nevoie de sfatul expertilor. Doresc ca din luna ianuarie sa realizez si sa comercializez pe la targurile romanesti din tara (gen targul taranului roman, targ produse romanesti) , produse din categoria gemurilor, dulceturilor , zacustilor si acriturilor, dupa reteta proprie. Ce tip de forma de organizare ar fi cea mai potrivita? PFA, II sau AF? Mentionez ca intentionez sa inchiriez un apartament, cu o bucatarie utilata la standarde inalte, si sa realizez in acest spatiu produsele pe care le-am enumerat mai sus. De asemenea, mentionez ca materia prima o voi achizitiona din magazine sau de la producatorii agricoli, eu doar realizand pe baza materiei prime produsul finit, ambalandu-l si comercializand-ul la targurile de profil. De asemenea doresc sa realizez si un site de prezentare cu posibilitate de plasare comenzi, gen magazin online.
De ce acte am nevoie? Ce avize? Ce cod de activitate s-ar potrivii acestei afaceri?
Ce este mai avantajos, PFA, II sau AF? Mentionez ca voi face totul singura,vorba aceea eu voi centra eu voi da cu capul, membrii familiei nefiind implicati.
Astept un raspuns despre forma de organizare cea mai potrivita si cam ce costuri de infiintare ar trebuii sa suport.
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2012
ContSters210969, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:52, 7 Decembrie 2012
Informatii detaliate aveti la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare dulceturi on-line - legalitate, avize ancaoly ancaoly Buna ziua Ce acte ar trebui sa aiba un producator de dulceturi si gemuri pentru a putea achizitiona produsele de la el si a le vinde intr-un magazin on-line ... (vezi toată discuția)
Acte de insotire a marfii la targ ikuta ikuta Fac parte dintr-o asociatie de handmade.Obisnuiam sa merg la targuri cu produsele facute de mine.La aceste targuri noi lucram ca sa vada lumea ca produsele ... (vezi toată discuția)
Circuit documente financiar-contabile mari.a mari.a Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un model de circuit al documentelor financiar-contabile pentru activitatea de productie? Multumesc. (vezi toată discuția)