Buna ziua !
Am nevoie de sfatul expertilor. Doresc ca din luna ianuarie sa realizez si sa comercializez pe la targurile romanesti din tara (gen targul taranului roman, targ produse romanesti) , produse din categoria gemurilor, dulceturilor , zacustilor si acriturilor, dupa reteta proprie. Ce tip de forma de organizare ar fi cea mai potrivita? PFA, II sau AF? Mentionez ca intentionez sa inchiriez un apartament, cu o bucatarie utilata la standarde inalte, si sa realizez in acest spatiu produsele pe care le-am enumerat mai sus. De asemenea, mentionez ca materia prima o voi achizitiona din magazine sau de la producatorii agricoli, eu doar realizand pe baza materiei prime produsul finit, ambalandu-l si comercializand-ul la targurile de profil. De asemenea doresc sa realizez si un site de prezentare cu posibilitate de plasare comenzi, gen magazin online.
De ce acte am nevoie? Ce avize? Ce cod de activitate s-ar potrivii acestei afaceri?
Ce este mai avantajos, PFA, II sau AF? Mentionez ca voi face totul singura,vorba aceea eu voi centra eu voi da cu capul, membrii familiei nefiind implicati.
Astept un raspuns despre forma de organizare cea mai potrivita si cam ce costuri de infiintare ar trebuii sa suport.
Va multumesc.