Buna ziua. Ma intereseaza cum se procedeaza in cazul unui divort cu partaj al unui apartament achizitionat prin prima casa,si achitat 4 ani din 30. Va multumesc!
Buna seara.In timpul casatoriei am mostenit un apartament pe care l am vandut.As vrea sa stiu daca suma primita pe el se considera bun comun sau bun propriu. Eu (sotia) as vrea sa imprumut sotul cu o suma destul de mare pt ca acesta sa o investeasca in firma noastra(srl). As vrea sa stiu daca pot face la notar un act cum ca il imprumut cu aceasta suma,iar in cazul divortului sa fie obligat sa mi o restituie,de comun acord.Sau teoretic desi apartamentul era al meu,banii acum sunt comuni,si nu pot face nimic? Va multumesc!
Buna ziua,am cumparat un produs online si doresc sa il returnez deoarece nu face fata asteptarilor,insa am aruncat cutia originala. Mai este posibil acest lucru? Multumesc
Buna ziua,sunt mama unei fetite de 1 an si 3 luni,somera. Am parte din partea sotului de stimulent de insertie 650 lei inca de la nasterea fetei,insa acum el doreste sa ramana in concediu de crestere copil pana face fata 2 ani
Este posibil? Va multumesc