avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie dupa stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie dupa stimulent insertie

Buna ziua,sunt mama unei fetite de 1 an si 3 luni,somera. Am parte din partea sotului de stimulent de insertie 650 lei inca de la nasterea fetei,insa acum el doreste sa ramana in concediu de crestere copil pana face fata 2 ani
Este posibil? Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
amorytza, utilizator
Cel mai recent răspuns: amorytza , utilizator 19:00, 4 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este posibil acest lucru.
Va multumesc f frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Matusa copilului poate beneficia de concediu crestere copil? farcasalexa farcasalexa Buna, am o intrebare. La 54 de ani ai mei, fara copii, doresc sa ies in concediu de maternitate pt a ingriji nepotica care urmeaza sa se nasca, viitoarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil tata mihalceaflorin mihalceaflorin buna seara.as dori indemnizatia 500lei si sa merg la munca imediat dupa nastere.sotia poate incepe serviciul imediat dupa nastere fara sa stea cele 42 de zile ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pentru tatal copilului OanaSimion OanaSimion Buna ziua, As dori sa stiu cateva raspunsuri in privinta acestui stimulent de insertie. Sunt studenta ( din octombrie anul acesta, primul an de studiu). Sotul ... (vezi toată discuția)