Contractul colectiv de munca la nivel de unitate, se intregistreaza la ITM ? Mentionez ca este societate pe actiuni - capital de stat. Suntem o societate de stat care nu suntem afiliati la nici o organizatie sindicala ?
Avem un salariat care a fost un concediu medical pe o perioada de trei luni avand un diagnostic f grav . La unitatea noastra a lucrat doar doua luni. Concediul medical a fost calculat facand media la cele doua luni, fara a face media ultimilor sase luni, acesta fiind o perioada in somaj si o perioada angajat la alta unitate. Casa de pensii. ne-a returnat Concediile Medicale pentru a le recalcula . Le-am recalculat, dar este o diferenta de aproximativ 2200 lei, la noi avand un salariu foarte mare fata de cele anterioare. As dori un model de decizie sau imputare pentru recuperarea acestor sume, avand in vedere ca este greseala mea ca nu am calculat gresit aceste salarii. Invatati-ma va rog cum sa fac. Va multumesc anticipat.
Cum pod da o rectificativa pentru - o fisa fiscala 2011-,Mentionez ca programul a preluat venit impozabil si implicit impozitul. Angajatul respectiv avea certificat de handicap si nu ii s-a oprest impozit ?
As dori sa stiu cand depun notificarea catre ANAF : in data de 25 octombrie 2012 sau in data de 25 ianuarie2013 inclusiv..
Mentionez ca cifra de afaceri este sub 2 250 000 lei . Societatea functioneaza din data de 01.05.2010 - in tara.
Nu inteleg cine depune in data de 25 octombrie si cine depune in 25 ianuarie??
Va multumesc!
Serviciul- Mediul- din cadrul unei primarii poate sanctiona persoanelor fizice si juridice pentru ca nu au incheiat contract de salubrizare? as dori si eu baza legala .
multumesc.