Avem un salariat care a fost un concediu medical pe o perioada de trei luni avand un diagnostic f grav . La unitatea noastra a lucrat doar doua luni. Concediul medical a fost calculat facand media la cele doua luni, fara a face media ultimilor sase luni, acesta fiind o perioada in somaj si o perioada angajat la alta unitate. Casa de pensii. ne-a returnat Concediile Medicale pentru a le recalcula . Le-am recalculat, dar este o diferenta de aproximativ 2200 lei, la noi avand un salariu foarte mare fata de cele anterioare. As dori un model de decizie sau imputare pentru recuperarea acestor sume, avand in vedere ca este greseala mea ca nu am calculat gresit aceste salarii. Invatati-ma va rog cum sa fac. Va multumesc anticipat.
Nu se pot recupera de catre angajator aceste sume pe baza de decizie de imputare ... fie il actionati in instanta, fie se incheie un acord cu salariatul conform art.254 alin.3 si 4 C.mun.
Concediu medical
irinuk83
Buna ziua, sunt insarcinata in 26 de saptamani si sunt in concediu medical cod 01 din 9 februarie fara sa intrerup continuitatea. In ultimele doua luni ... (vezi toată discuția)