nu sunt asociat in aceasta firma , dar vreau sa ies din ea si cat mai repede. Ori acum am senzatia ca vor sa o amane si sa depuna intai cesionarea partilor sociale .
sunt administratorul unei soc comerciale si vreau sa plec . Mi s-a acceptat plecare , doar ca unul din asociasi vrea sa cedeze partile socilale celelate parti ( sunt 2 actionari 50-50). MI se spune ca trebuie sa astpet o luna pentru a putea iesi din firma din cauza cesiunii .
Intrebarea mea este nu se poate face o hot aga prin care sa schimbe administratorul si sa preia si partile sociale ale celuilalt asociat si sa depun un singur act la Reg comertului ?
S-au e mai bine sa se faca doua hot aga si sa se depuna la solutionarea ultimei ?
Am o dilema si nu stiu cine ar putea sa imi dea un raspuns prompt decta dv .
am cumparat o casa P + mansarda .
totul este in regula in afara de baie care mi se pare [prea mica si as vrea sa o modific , adica sa modific acoperisul . Ca sa ma exprim mai plastic vreau sa fac "o gaura " in acoperis prin care sa pun o fereastra vertical .
Casa are curte comuna . Imi trebuie un nou proiect , autorizatie de constructie si tot tacamul ??
va multumesc ,
in cazul in care se semneaza contractul de vanzare cumparare, vanzatorul se mai poate ocupa de intabularea casei sau trebuie sa il imputernicesc printr-o hartie la notar ?
mentionez ca vanzatorul este de acord sa se ocupe de acte, numai ca nu stim daca in fata autoritatilor ne poate reprezenta ?( a inaintat deja acest dosar)
sunt pe cale de a cumpara o casa care are in CF apartament cu o camera. Casa intre timp a suferit modificari in sensul ca s-a construit mansarda . Casa este la curte comuna, adica podul este comun( Mansarda a fost construita si are autorizatie ).
Vanzatorul a depus actele de intabulare, avand toate documentele necesare .
acum intrebarea mea este :
- Daca eu semnez acum contractul de vanzare cumparare si pe CF va aparea numele noului proprietar, vanzatorul se poate ocupa in continuare de dosarul de intabulare?
-Vecinii care si-au exprimat acordul pentru intabulare pentru fostul proprietar , mai trebuie sa imi dea acordul si mie care cumpar ?