avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Activitate Crissa79

Activitate Crissa79

nu sunt asociat in aceasta firma , dar vreau sa ies din ea si cat mai repede. Ori acum am senzatia ca vor sa o amane si sa depuna intai cesionarea partilor sociale .

va multumesc ,
buna ziua

sunt administratorul unei soc comerciale si vreau sa plec . Mi s-a acceptat plecare , doar ca unul din asociasi vrea sa cedeze partile socilale celelate parti ( sunt 2 actionari 50-50). MI se spune ca trebuie sa astpet o luna pentru a putea iesi din firma din cauza cesiunii .
Intrebarea mea este nu se poate face o hot aga prin care sa schimbe administratorul si sa preia si partile sociale ale celuilalt asociat si sa depun un singur act la Reg comertului ?
S-au e mai bine sa se faca doua hot aga si sa se depuna la solutionarea ultimei ?

multumesc
Răspuns la discuția modificari casa
tocmai de aceea vreau sa fac totul sa fie legal . ca sa nu existe reclamant :D." inaltarea " mansardei nu ar trebui sa afecteze pe nimeni.

multumesc
Buna seara

Am o dilema si nu stiu cine ar putea sa imi dea un raspuns prompt decta dv .
am cumparat o casa P + mansarda .
totul este in regula in afara de baie care mi se pare [prea mica si as vrea sa o modific , adica sa modific acoperisul . Ca sa ma exprim mai plastic vreau sa fac "o gaura " in acoperis prin care sa pun o fereastra vertical .
Casa are curte comuna . Imi trebuie un nou proiect , autorizatie de constructie si tot tacamul ??
va multumesc ,
Răspuns la discuția intabulare casa cu mansarda
in cazul in care se semneaza contractul de vanzare cumparare, vanzatorul se mai poate ocupa de intabularea casei sau trebuie sa il imputernicesc printr-o hartie la notar ?
mentionez ca vanzatorul este de acord sa se ocupe de acte, numai ca nu stim daca in fata autoritatilor ne poate reprezenta ?( a inaintat deja acest dosar)
sunt pe cale de a cumpara o casa care are in CF apartament cu o camera. Casa intre timp a suferit modificari in sensul ca s-a construit mansarda . Casa este la curte comuna, adica podul este comun( Mansarda a fost construita si are autorizatie ).

Vanzatorul a depus actele de intabulare, avand toate documentele necesare .

acum intrebarea mea este :
- Daca eu semnez acum contractul de vanzare cumparare si pe CF va aparea numele noului proprietar, vanzatorul se poate ocupa in continuare de dosarul de intabulare?

-Vecinii care si-au exprimat acordul pentru intabulare pentru fostul proprietar , mai trebuie sa imi dea acordul si mie care cumpar ?