avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... modificari casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

modificari casa

Buna seara

Am o dilema si nu stiu cine ar putea sa imi dea un raspuns prompt decta dv .
am cumparat o casa P + mansarda .
totul este in regula in afara de baie care mi se pare [prea mica si as vrea sa o modific , adica sa modific acoperisul . Ca sa ma exprim mai plastic vreau sa fac "o gaura " in acoperis prin care sa pun o fereastra vertical .
Casa are curte comuna . Imi trebuie un nou proiect , autorizatie de constructie si tot tacamul ??
va multumesc ,
Cel mai recent răspuns: Crissa79 , utilizator 22:58, 2 August 2010
Pentru orice modificare fata de proiectul initial (in cazul dumneavoastra crearea unui gol de geam) este necesara autorizatia de construire impusa de legea 50/1991.
Mai trebuie sa existe si un reclamant...
tocmai de aceea vreau sa fac totul sa fie legal . ca sa nu existe reclamant :D." inaltarea " mansardei nu ar trebui sa afecteze pe nimeni.

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nevoie de autorizatie pentru instalarea unei tubulaturi ... FCatalliin FCatalliin Este nevoie de autorizatie pentru instalarea unei tubulaturi (de tip cos) pentru aerisirea locuintei? Buna ziua , doresc sa stiu daca am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Geam in acoperis MARIAN MAXIM MARIAN MAXIM casa vecinului este mai inalta decat a mea, iar prin amplasarea geamurilor in acoperisul meu as avea o oarecare deschidere catre el,As putea avea probleme in ... (vezi toată discuția)
Este voie sa se schimbe destinatia acoperisului in mansarda fara autorizatie de constructie? SuperMAN SuperMAN Parintii mei au construit un garaj cu acoperis inalt care ulterior l-au transformat in mansarda dar fara sa modifice structura de rezistenta a garajului si ... (vezi toată discuția)