avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... geam in acoperis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

geam in acoperis

casa vecinului este mai inalta decat a mea, iar prin amplasarea geamurilor in acoperisul meu as avea o oarecare deschidere catre el,As putea avea probleme in obtinerea autorizatiei, in conditiile in care acoperisul in care vreau sa amplasez ferestrele se termina chiar pe hotar?
Multuesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MARIAN MAXIM , utilizator 18:51, 14 Aprilie 2010
MARIAN MAXIM, ce intelegi prin "acoperis" in principal? Cat de inalta poate fi casa vecinului ca sa-ti creeze probleme...?
cu acoerisul ajung la nivelul etajului 1 al vecinului, intrucat eu vreau sa imi fac etajul 1 mansardat,iar vecinul are etajul 1+mansarda
daca constructia este la distanta de minim 2 metri fata de constructia vecinului putetui obtine aprobarea de a face un geam in acoperis.
Pentru a afla un raspuns competent, in raport de situatia de fapt pe care o aveti, va recomand sa va prezentati la serviciul urbanism din cadrul primariei cu autorizatia de construire a imobilului dvs. si cu doua planuri topo scara 1/2000 si inul la 1/500.
In raport de amplasarea constructiilor si a ferestrei pe care doriti sa o amplasati, acestia va vor comunica daca va vor elibera certificatul de urbanism si respectiv autorizatia de construire.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie Paucris Paucris Buna ziua, un vecin modifica o casa care inițial avea un singur nivel (parter) într-o construcție cu etaj si mansarda. Geamul care asigura iluminarea ... (vezi toată discuția)
Fereastra cu vedere directa spre ferestrele mele,la mai putin de 190cm de gard pink cat pink cat Buna ziua.Mi-ar fi foarte util un raspuns la o problema prozaica,care ma framanta de vreo doua saptamani... Situatia e cam asa:niste persoane au cumparat o ... (vezi toată discuția)
Problema geam la spatele casei vecinului prin care se uita in curtea mea SunSetter SunSetter Buna ziua, Problema mea e urmatoarea : vecinul din fata casei face cateva modificari imobilului si vrea sa puna si un geam la baie, geam care da fix in ... (vezi toată discuția)