nu pe somaj am primit,pe salar da eu nu mai lucrez la firma nu trebuia sa se intereseze prima data .multumesc
ralady a scris:
angimm a scris:sant in somaj si am primit propire se salar la firma unde am lucrat ,intrebarea mea este:daca ma angajez cu program de 2 ore sau 4 mai i-mi poate pune propire pe salar?
Sa inteleg ca vi s-a retinut din somaj acea poprire sau doar ati primit instiintarea de poprire?
.
angimm a scris:sant in somaj si am primit propire se salar la firma unde am lucrat ,intrebarea mea este:daca ma angajez cu program de 2 ore sau 4 mai i-mi poate pune propire pe salar?
Sa inteleg ca vi s-a retinut din somaj acea poprire sau doar ati primit instiintarea de poprire?
doar am primit.
sant in somaj si am primit o propire pe salar ,pt un contract de card( fara contract)intrebarea mea este:daca ma angajez cu 2 sau 4 ore mai poate sa-mi puna propire pe salar? multumesc
sant in somaj si am primit propire se salar la firma unde am lucrat ,intrebarea mea este:daca ma angajez cu program de 2 ore sau 4 mai i-mi poate pune propire pe salar?
pe spate la cererea de card scrie fff mic ca daca nu platesc i-mi retrage aig life(eu nu am citit, nici nu am dat importanta)deoarece dupa ce faci cerere de card,de scos bani de la banca,...... urmeaza contractul pe care eu nu la-m semnat,spun ca nu ma-u gasit acasa,ca doar mi la-u trimis pe posta ,cu aig am anuntat ca nu mai platesc dar nu in scris am fost doar personal,nu inteleg cum eu cu cardul acasa mi-au platit banca fara sa ma sune sau sa me cheme la banca sa semnez ordin de plata cum ca sau transferat bani nu?/
avocatPetre a scris:
in primul rand numai deschideti alt topic.. scrieti in continuarea celui deja inceput.. in al doilea rand, cardul a fost bun cand ati scos banii de pe el si v-ati folosit de ei.. imi dau seama ca e posibil sa fie o situatie litigioasa, dar numai un avocat local va poate ajuta.. fara suparare.. va duceti cu problema asta la el, cu ce acte aveti sa-i aratati si el va aprecia daca va poate sau nu ajuta
in primul rand cand am scos eu cu cardul i-am pus inapoi,nu sa-mi ia banii fara sa ma intrebe.
am cerea unde as putea sa o trimit sa vedeti,contract nu am spune si banca deoarece nu ma-u gasit acasa,da cand faci cerere nu trebuie sa si semnezi contract??
Buna ziua,ma numesc Pop Cornelia sant din oradea si as avea nevoie de ajutor:am o asigurare la AIG LIFE,fiind client fidel mi s-a propus un card de credit la banca ABN AMRO actuala RBS,in 2008 am retras o suma pe care am platit-o inapoi si am vrut sa inchid contul dar la banca mi-au zis sa-l las ca nu costa nimic decat sa platesc din nou la nevoie deschidere de cont,in 2009 ma-m trezit cu un sms ca am de platit 50 ron pe luna timp de 2 ani pt ca mi-au retras de pe card suma de 1100 sa-mi plateasca asigurarea de viata pe care nu am mai platit-o de 2 ani nemai avand bani,mentionez ca eu nu am contract cu banca am doar cerere de card pe care le-am primit prin posta si cardul.acuma ma tot suna sa platesc bani pe care eu nu ia-m folosit nici nu ma-u sunat cand au retras banii sa ma intrebe daca mai lucrez sau mai traiesc ,sa i-mi spuneti daca pe asemenea documente poate judecatorul ordona executare silita,fara acte doveditoare :orin de plata(nu am semnat niciunul),contract(nu am semnat in afara de cerere).va multumesc.