avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... credit de card fara contract
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

credit de card fara contract

am cerea unde as putea sa o trimit sa vedeti,contract nu am spune si banca deoarece nu ma-u gasit acasa,da cand faci cerere nu trebuie sa si semnezi contract??
Cel mai recent răspuns: ContSters137106 , utilizator 13:55, 23 Martie 2010
in primul rand numai deschideti alt topic.. scrieti in continuarea celui deja inceput.. in al doilea rand, cardul a fost bun cand ati scos banii de pe el si v-ati folosit de ei.. imi dau seama ca e posibil sa fie o situatie litigioasa, dar numai un avocat local va poate ajuta.. fara suparare.. va duceti cu problema asta la el, cu ce acte aveti sa-i aratati si el va aprecia daca va poate sau nu ajuta
avocatPetre a scris:

in primul rand numai deschideti alt topic.. scrieti in continuarea celui deja inceput.. in al doilea rand, cardul a fost bun cand ati scos banii de pe el si v-ati folosit de ei.. imi dau seama ca e posibil sa fie o situatie litigioasa, dar numai un avocat local va poate ajuta.. fara suparare.. va duceti cu problema asta la el, cu ce acte aveti sa-i aratati si el va aprecia daca va poate sau nu ajuta
in primul rand cand am scos eu cu cardul i-am pus inapoi,nu sa-mi ia banii fara sa ma intrebe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri de urmarie si pedeaspsa 23sss 23sss buna ziua am si eu o intrebare am clonat un card de al unui bun prieten si am scos o suma de bani dupa el ,imediat el si-a dat seama ca i sa clonat cardul si ... (vezi toată discuția)
Nume gresit in rechizitoriu- camera preliminara vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua am fost trimis in judecata dosar penal numele este gresit ce se va intimpla se reface rechizitoriul dupa cite stiu orice act oficial gresit este nul (vezi toată discuția)
Nemultumita de serviciile avocatului- pot obtine restituirea onorariului? LORINTZ LORINTZ mai pot recupera banii dela avocatul meu,dati inca de la inceput pt inceperea succesiunii?nu sunt multumita..ce pot face?as dori un alt avocat..ce-i de facut? (vezi toată discuția)