avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate silviano

Activitate silviano

Răspuns la discuția Contract de inchiriere uscatorie
Acel spatiu a devenit un bar pentru administrator , presedinte si cativa vecini . Cumpara bautura si seminte de la alte magazine deoarece acesta este gol si joaca table acolo . O sa incerc la presedinte dar nu cred ca o sa ma ajute cu ceva . Vecinii sunt foarte nemultumiti si vor sa ma ajute ! Multumesc !
Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in ceea ce priveste urmatoarea situatie : la noi in scara blocului uscatoria de la parter este inchiriata de un vecin care a transformato in magazin alimentar . De aproximativ un an acesta nu a mai aprovizionat magazinul . Am vorbit cu dansul sa imi cedeze mie contractul ( care cred ca este expirat ) pentru o suma de bani si ma tot amana .
Administratorul nu vrea sa ne arate contractul de inchiriere .
Unde pot verifica daca contractul de inchiriere mai este valabil ? Multumesc !
Discuție TEREN PRIMARIE
Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in ceea ce priveste un teren al primariei pe care platesc impozit de 16 ani ! Ma intereseaza cum pot deveni proprietar pe acesta . Am folosit terenul ca si gradina de legume tot acest timp ( 1400 mp suprafata totala ) m-am racordat la curent electric , apa ... Acum 1 an am vrut sa il cumpar dar mi s-a parut foarte scump la 7 euro mp . Cum este mai bine sa fac sa il cumpar sau exista alta posibilitate care sa fie mai ieftina ( sa cedez alt teren in localitate , concesiune ... ) . Mai pot recupera impozitul pe care l-am platit in aceeasta perioada ( sa fie scazut din pretul terenului daca il cumpar ) ? Multumesc !
Buna ziua ! Am ajutat un vecin care avea datorii de 13400 de ron la intretinere . Pe data de 25.03 .2010 (joi)era chemat in judecata de catre asociatia de locatari . Cand am platit suma restanta si penalizarile , administratorul ne-a taiat chitanta si pt cheltuielile de judecata in valoare de 1600 . Este legal daca sa platim cheltuielile chiar daca nu are loc procesul ? Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat ! Oare suma de 1600 este legal luata de catre asociatie