avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract de inchiriere uscatorie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract de inchiriere uscatorie

Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un sfat in ceea ce priveste urmatoarea situatie : la noi in scara blocului uscatoria de la parter este inchiriata de un vecin care a transformato in magazin alimentar . De aproximativ un an acesta nu a mai aprovizionat magazinul . Am vorbit cu dansul sa imi cedeze mie contractul ( care cred ca este expirat ) pentru o suma de bani si ma tot amana .
Administratorul nu vrea sa ne arate contractul de inchiriere .
Unde pot verifica daca contractul de inchiriere mai este valabil ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: silviano , utilizator 12:15, 19 Februarie 2012
La conducerea asociatiei, respectiv la presedintele acesteia.
Acel spatiu a devenit un bar pentru administrator , presedinte si cativa vecini . Cumpara bautura si seminte de la alte magazine deoarece acesta este gol si joaca table acolo . O sa incerc la presedinte dar nu cred ca o sa ma ajute cu ceva . Vecinii sunt foarte nemultumiti si vor sa ma ajute ! Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatoriile scarii anca74 anca74 Buna ziua.Locuiesc impreuna cu sotul meu intr-un apartament cu 2 camere la parterul unui bloc din bucuresti, fara balcon , pana sa nasc copilul, respectiv acum ... (vezi toată discuția)
Magazin in scara blocului Iael Iael Presedintele scarii vrea sa ofere un spatiu de cativa mp care se afla imediat la intrarea in scara blocului cuiva care sa-si inchida cu tamplarie pvc si sa-si ... (vezi toată discuția)
Uscatorie ocupata abuziv narcis-andrei narcis-andrei Familia administratorului de bloc, care locuieste la parter, au ocupat uscatoria(parter) in mod abuziv depozitandu-si acolo obiecte personale, sub pretextul ... (vezi toată discuția)