avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Activitate nickers

Activitate nickers

astazi am lovit din spate o masina.. eram in intersectie, il vad pe cel din fata mea ca pleaca, si in timp ce plecam m-am asigurat din stanga ca pot sa intru in intersectie. in acest timp celuilalt sofer i s-a oprit masina si eu l-am lovit. si de aici incepe partea ciudata. desi am lovit din spate si eram vinovat, celalat sofer a fugit de la locul acidentului. initial a coborat s-a uitat la masina lui(care avea avarii mici) si apoi a venit la masina mea. cea ce mi s-a parut foarte ciudat a fost faptul ca "nevinovatul" era foarte vesel si totodata amuzat de situatia respectiva, lucru care ma face sa cred ca era beat. dupa o mica discutie m-am intors la masina pentru a o reexamina si in acest timp celallt sofer a fugit de la locul accidentului. in aproximativ 15 minute am mers la politie si am declarat accidentul. stiu ca si celalat sofer are la dispozitie 24 h pentru a se prezenta la politie. ceea ce m-a deranjat a fost faptul ca, din spusele politistului, daca celalalt sofer nu se prezinta tot eu sunt cel care o sa plateasca amenda si daunele. nu inteleg de ce. 1 era lovit din spate deci dupa lege nevinovat, nu vad de ce sa fuga decat daca nu era baut, 2 nu inteleg de ce trebuie sa platesc daca el este cel ce a fugit
Răspuns la discuția Sef de scara?
am si eu o problema cu seful de scara. acum o luna a venit la usa sa ceara bani pentru a inlocui una din usile blocului cu una de termopan. noua usa urma sa coste in jur de 1900 de lei. in acel moment nu i-am dat nici un raspuns pentru ca pretul m-i s-a parut cam mare. a doua zi am dat 2 telefoane la doua cunostinte care stiam ca lucreaza tamplarie pvc. unul mi-a oferit-o la 1500 de lei iar celalat cu 1200. impreuna cu un vecin am hotarat sa urcam si sa il instiintam pe seful de scara. si de aici a inceput taraboiul. a inceput sa tipe si sa faca scandal pe scara sa zica tot felul de chestii.... in fine ideea este ca nu l-a interesat niciuna din ofertele pe care le aveam eu pe motivul ca termopanul "celorlalti" ar fi de o calitate mai slaba. in acel moment eu i-am raspuns ca nu sunt de acord cu conditiile lui si ca nu o sa dau nici un ban. acum de cate ori ma intalnesc cu el imi cere banii si ma ameninta ca daca nu platesc o sa imi bage costul usii in intretinere. din cate stiu e scara mai este inca un vecin care refuza sa plateasca. as vrea sa stiu daca poate sa faca asa ceva.
mentionez ca de cate ori s-au stans bani in bloc nu a dat niciodata chitanta, iar calitatea lucrarilor efectuate a fost cel putin indoielnica
salut. am nevoie sa imi deschid un pfa insa nu am unde sa imi fac sediu social. stiie cineva ce optiuni am in aceasta situatie?