avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa fara sediu social
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa fara sediu social

salut. am nevoie sa imi deschid un pfa insa nu am unde sa imi fac sediu social. stiie cineva ce optiuni am in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 13:12, 24 Martie 2010
ce fel de pfa?puteti sa treceti in acte ca sediu si adresa de domiciliu,dar depinde de activitatea pe care vreti sa o desf..
nu se poate pfa fara sediu social

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit locuinta Lavinia63 Lavinia63 Buna seara. Sunt psiholog iar in curand doresc sa imi deschid cabinet individual si am nevoie de sediu profesional. Fiind la inceput, cel mai simplu este sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social pfa in alt judet art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout ... (vezi toată discuția)
Cum obtin acordul asociatiei de proprietari si al vecinilor pentru schimbare destinatie apartament pentru sediu social? Mihail Cazacioc Mihail Cazacioc [b]In caz de refuz[/b] al din partea Asociatiei de proprietari si/sau al vecinilor pentru a-si da acordul cu privire la schimbarea destinatiei apartamentului ... (vezi toată discuția)