Buna ziua,lucrez la o societate pe actiuni, care a accesat un proiect pe fonduri europene si la care si eu sunt implicat in acest proiesc.pot sa imi fac un PFA avand acelasi profil de activitate in domeniul la care lucrez in acest proiect ? Astept un email de la dvs
Daca la o firma SA unul din sefi de la un serviciu are un dosar la DNA si are si el personal un PFA cu acelasi profil de activitate cu activitatea firmei SA unde lucreaza nu este conflict de interese?
Daca da ce se poate face in acest caz ? Astept un raspuns pe email - mai multe detalii le scriu pe email.:((
Stau la etajul 4 si vecinul de sub mine, etaj 3 are mere si iarma geamurile deschise de la bucatarie si dormitor...si la mine este tare frig si iarna centrala merge merge merge... Ce pot sa fac in aceasta situatie? am vb cu vecinul si ... bla bla bla... Exista o alta solutie sa nu mai stea cu geamurile deschise si cand ploua si cand ninge, iarna ... ? Asteptt un raspuns pe email: panaitm@yahoo.com, va multumesc anticipat si serios
Sunt un locatar al unui bloc din Pitesti, crt Trivale si pun si eu o mica intrebare ??
Poate sa aleaga Consiliul de Administratie , administratorul blocului ??? Daca da si in ce conditii???
Pun aceasta intrebare ptr ca dna imputernicita, nu stiu prin ce acte, ptr ca nu a fost nici o sedinta cu locatarii ptr alegerea administratorului iar este dansa ??? cu toate ca de la Primaria a primit o hartie document oficial prin care era anuntata eliberarea ei din functie.
SI totusi inca ea sta la conducere cu toate sa ea nu poate ocupa postul (este in 1 an de concediu de maternitate)
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu aceasta nelamurire ??
Astept un email de la dvs pe adresa de email :panaitm@yahoo.com, si va multumesc anticipat
Ma intelereaza si pe mine daca s-au modificat formularele 100 si 101 precum si acele formulare care se dau la sf de an pentru firmele care nu ao activitate
Astept un raspuns de la dvs pe adresa de email : panaitm@yahoo.com
va multumesc anticipat, Cristian
Buna ziua,
ma numesc Cristian Panait si sunt din Pitesti, am o mica intrebare la dvs si anume: la tara vecinul meu a sapat pamantul dansului la dansul in curte chiar langa gardul meu si chiar pot spune ca mi-a afectat si pozitia babelor de la gard (gardul meu sa aplecat spre curtea lui) cum pot proceva in cazul de fata?
va pot trimite si poze pe care le-am si facut
va multumesc anticipat si ca astept cu un email pe adresa: panaitm@yahoo.com