avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Geam deschis vecinul de sub mine la bloc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Geam deschis vecinul de sub mine la bloc ...

Buna ziua,

Stau la etajul 4 si vecinul de sub mine, etaj 3 are mere si iarma geamurile deschise de la bucatarie si dormitor...si la mine este tare frig si iarna centrala merge merge merge... Ce pot sa fac in aceasta situatie? am vb cu vecinul si ... bla bla bla... Exista o alta solutie sa nu mai stea cu geamurile deschise si cand ploua si cand ninge, iarna ... ? Asteptt un raspuns pe email: panaitm@yahoo.com, va multumesc anticipat si serios
Cel mai recent răspuns: dya_dia , utilizator 10:05, 12 Octombrie 2018
Cu tot respectul, dar fiecare sta cum are chef la el in casa. Nu inteleg care ar fi problema dvs? Credeti ca daca vecinul dvs inchide geamurile, se face cald la dvs? Chiar nu aveti rezolvare la aceasta problema! Nu mai deschideti dvs geamurile...
Probabil ca daca ati fi locuit in imediata apropierea unui apartament cu geamurile deschise non-stop ,atat iarna cat si vara si care nu vrea sa le inchida iarna fiindca e proprietar si face ce vrea....daaa...probabil ca in acest caz nu ati fi postat un astfel de raspuns cuiva care cauta o solutie de rezolvare a situatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie terasa bloc Marius_B2013 Marius_B2013 Sunt Marius B. si as dori un sfat in legatura cu ceea ce mi se intampla de vre-o 3 ani ncoace... Problema sta in felul urmator: Am un vecin la etajul 4 ( ... (vezi toată discuția)
Geamuri deschise in permanenta pe scara. exista vreo reglementare ... DanRo DanRo Geamuri deschise in permanenta pe scara. Exista vreo reglementare sau vreo metoda legala prin care sa determin un vecin sa nu mai deschida geamurile de la ... (vezi toată discuția)
Prejudicii locatari ContSters341353 ContSters341353 Locuiesc la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje.Apartamentul de sub mine este debransat de la caldura de 15 ani, nu l-am vazut niciodata pe proprietar in toti ... (vezi toată discuția)