avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... prejudicii locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

prejudicii locatari

Locuiesc la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje.Apartamentul de sub mine este debransat de la caldura de 15 ani, nu l-am vazut niciodata pe proprietar in toti anii acestia in schimb pe perioada primavara - toamna se tot misuna diversi indivizi,Administratorul blocului spune ca sunt chiriasi.Dupa ultimul chirias, probabil ca proprietarul a lasat toate geamurile deschise pentru aerisire..Chiar si acum sint deschise..La frigul care este afara imi imaginez ce frig este si-n apartamentul de sub mine.Deoarece noi incalzim in apartamentul nostru ne-a aparut mucegai in 2 camere iar in baie unde este gresie pe jos ai impresia ca stai pe o camera frigorifica,parca sufla vintul de frig ce este in baie., iar in apartamentul de la parter ,sub cel gol, apa curge pe pereti.Nu se poate lua legatura cu proprietarul nicicum. Ce se poate face in acest caz? macar sa vina sa inchida geamurile.:((
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:51, 11 Ianuarie 2015
Da, nu este in regula sa tina geamurile deschise iarna...

Incercati sa il gasiti intrucat altfel este mult prea complicat ca sa puteti rezolva ceva.
Ultima modificare: Duminică, 11 Ianuarie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
De regula,proprietarii care din varii motive inteleg sa nu locuiasca efectiv in imobil,
informeaza oficial asociatia de proprietari si precizeaza persoane,telefoane de contact pentru cazuri speciale
Sesizati oficial presedintele de asociatie sa verifice situatia pentru solutionare
Totodata,daca apreciati ca prin dezinteresul vecinului ati fost prejudiciat,aveti dreptul legal sa solicitati acestuia despagubiri,in temeiul disp L nr 230/2007 art 17 si 18

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscătorie bloc cristina55 cristina55 Buna ziua Am și eu o problemă cu o vecină,care folosește uscătoria blocului de cca 1 an,in scopul de-aș întinde hainele. Problema este că,aceasta ... (vezi toată discuția)
Ce solutie are problema mea? daniel_t_p daniel_t_p Buna ziua! locuiesc in apartament proprietate personala intr-un bloc nearondat unei Asociatii de proprietari. Apartamentul de deasupra mea este nelocuit, ... (vezi toată discuția)
Apartamente alaturate neincalzite dinculeana dinculeana Buna ziua, Am si eu o problema . Locuiesc la etajul 3 al unui bloc care este debransat de la sistemul centralizat de caldura din anul 2003-2004. Aproape ... (vezi toată discuția)