avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce solutie are problema mea?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce solutie are problema mea?

Buna ziua!
locuiesc in apartament proprietate personala intr-un bloc nearondat unei Asociatii de proprietari. Apartamentul de deasupra mea este nelocuit, proprietarii fiind plecati in strainatate sa lucreze. Au lasat totusi cheia unor rude care lasa toate geamurile apartamentului deschise non-stop (zi si noapte , 12 luni din an-inclusiv lunile de iarna :(

Am reusit sa obtin numerele de telefon ale acestor rude si sa incerc sa discut cu acestia pentru a inchide geamurile, insa refuza pe motiv ca e apartament proprietate si fac ce vor si in plus trebuie sa se aeriseasca apartamentul, a carui baie neamenajata si necuratata emana miros neplacut (se simte pe aerisirea comuna si in baia mea si a celorlalti locatari de pe coloana)

Avand in vedere ca nu avem Asociatie de Proprietari, unde trebuie sa ma adresez pentru ca geamurile sa fie inchise . Deasemenea, ma intereseaza si daca pot fi obligati sa curete acea baie care emana miros.

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: daniel_t_p , utilizator 09:18, 26 Septembrie 2016
Avand in vedere greutatea de dialog cu proprietarul sau cel care detine cheia de acces in apartament,sesizati oficial autoritatea de sanatate publica
Este o varianta de luat in considerare...dar pentru geamurile lasate deschise cand temperaturile sunt sub 0 gr. noaptea?...unde ma adresez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mirosuri plus gaze de la vecin Stefy1981 Stefy1981 Bună seara. Am și eu o întrebare. Oare cui ar trebui sa ma adresez cărui organ de drept pentru a ma ajuta cu problema mea.. Vecinul din ap. De sub mine a ... (vezi toată discuția)
Geamurile deschise iarna 24/24 ore-nu se inchid niciodata!! dya_dia dya_dia Buna ziua! Locuiesc la bloc iar la etajul superior geamurile sunt lasate deschise non-stop inclusiv iarna. proprietarul e plecat la lucru in strainatate iar ... (vezi toată discuția)
Legislatie aerisire bloc ortanda ortanda Buna ziua, problemele sunt cu vecinii, majoritatea si-au astupat gaurile de aerisire din bloc, iar acum duhneste un miros in toata cladirea... mentionez ca ... (vezi toată discuția)