avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... geamurile deschise iarna 24/24 ore-nu se inchid ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

geamurile deschise iarna 24/24 ore-nu se inchid niciodata!!

Buna ziua!
Locuiesc la bloc iar la etajul superior geamurile sunt lasate deschise non-stop inclusiv iarna. proprietarul e plecat la lucru in strainatate iar cine are cheile apartamentului nu inchide geamurile chiar daca temperaturile sunt negative, pe principiul "e proprietate si fac ce vreau in apartament".
Blocul nu e arondat unei asociatii de proprietari/locatari , fiindca aici s-au desfiintat.

Vreau sa fac o sesizare in acest sens dar nu stiu care sunt institutiile care ma pot ajuta si ce articole de lege exista in acest sens (eventual un model de sesizare) pentru rezolvarea rapida a problemei (deja sunt temperaturi negative noaptea)
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 20:45, 5 Octombrie 2017
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este situatie delicata, in sensul ca nicimacar politia nu poate dispune concretizarea interesului dv
Eventual analizati oportunitatea promovarii unei actiuni in instanta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am avut cazul dvs.
Eu asa am rezolvat.
1. Sesizare la asociatie.
2. Sesizare la primarie.
3. Sesizre la Directia de sanatate publica.
Dureaza dar situatia se poate rezolva.
Dca adupa 30 de zile nu se rezolva reveniti cu petitie.
In ultimul caz ramane instanta.
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2017
giv, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce solutie are problema mea? daniel_t_p daniel_t_p Buna ziua! locuiesc in apartament proprietate personala intr-un bloc nearondat unei Asociatii de proprietari. Apartamentul de deasupra mea este nelocuit, ... (vezi toată discuția)
Geam deschis vecinul de sub mine la bloc ... panaitm panaitm Buna ziua, Stau la etajul 4 si vecinul de sub mine, etaj 3 are mere si iarma geamurile deschise de la bucatarie si dormitor...si la mine este tare frig si ... (vezi toată discuția)
Prejudicii locatari ContSters341353 ContSters341353 Locuiesc la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje.Apartamentul de sub mine este debransat de la caldura de 15 ani, nu l-am vazut niciodata pe proprietar in toti ... (vezi toată discuția)