avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Geamuri deschise in permanenta pe scara. Exista vreo ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Geamuri deschise in permanenta pe scara. Exista vreo reglementare ...

Geamuri deschise in permanenta pe scara.
Exista vreo reglementare sau vreo metoda legala prin care sa determin un vecin sa nu mai deschida geamurile de la scara?
Am un vecin pensionar care zilnic, din ora in ora (nu exagerez), iese si deschide toate geamurile de la scara blocului de la parter pana la etajul 4.
Daca toamna si primavara ar fi doar problemele de praf si insecte care intra in scara, problema mai mare apare vara si iarna cand practic temperatura pe scara este identica cu cea de afara asta ducand la cheltuieli suplimentare cu incalzirea sau racirea apartamentelor de pe scara.
Am discutat cu el si l-am rugat sa le deschida o data sau de doua ori pe zi dar nu-l intereseaza. El vrea sa aeriseasca...24/24
Cel mai recent răspuns: TudorElenaMihaela9382 , utilizator 17:13, 15 Februarie 2024
Nu exista lege pentru asa ceva.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legiuitorul a dispus reguli generale pentru administrarea partii comune imobile de locuit in comun
In conditiile in care actiunea vecinului genereaza disconfort,reprezentantul legal al asociatiei de proprietari se poate implica pentru solutionare
Ar putea fi Legea 230 2007 art. 16. Sau o hotarare a adunarii generale a asociatiei de locatari. Prin activitatea lui scade eficienta termica a clădirii.
Legea 230/2007 a fost abrogata.


latka a scris:

Legea 230/2007 a fost abrogata.


cu 196/2018?

Alte discuții în legătură

Prejudicii locatari ContSters341353 ContSters341353 Locuiesc la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje.Apartamentul de sub mine este debransat de la caldura de 15 ani, nu l-am vazut niciodata pe proprietar in toti ... (vezi toată discuția)
In legatura cu un spatiu comercial amenajat la parterul blocului de locuit ANAMARIA1996 ANAMARIA1996 Buna ziua in urma cu patru ani mi-am dat acordul ca vecinul de la parter sa transforme apartamentul intr-un spatiu comercial .Iar acum din cauza ca se tine usa ... (vezi toată discuția)
Debransare de la sistemul incalzire centralizata dianartms dianartms Buna, Sunt din Ploesti si vreau sa ma debransez de la sistemul centralizat de incalzire pentru ca pur si simplu nu este eficient, este frig in casa iarna. ... (vezi toată discuția)