avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... alegerea administratorului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

alegerea administratorului

Sunt un locatar al unui bloc din Pitesti, crt Trivale si pun si eu o mica intrebare ??

Poate sa aleaga Consiliul de Administratie , administratorul blocului ??? Daca da si in ce conditii???

Pun aceasta intrebare ptr ca dna imputernicita, nu stiu prin ce acte, ptr ca nu a fost nici o sedinta cu locatarii ptr alegerea administratorului iar este dansa ??? cu toate ca de la Primaria a primit o hartie document oficial prin care era anuntata eliberarea ei din functie.
SI totusi inca ea sta la conducere cu toate sa ea nu poate ocupa postul (este in 1 an de concediu de maternitate)
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu aceasta nelamurire ??
Astept un email de la dvs pe adresa de email :panaitm@yahoo.com, si va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 15:49, 4 Februarie 2011
Utilizati termeni respectiv structuri organizatorice ,care legal nu sunt prevazute pentru organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari= "imputernicita,
Consiliul de Administratie "

Nu este normal ,ca administratorul,sa fie " la conducere" in conditiile in care legal,administratorul este personal angajat si de executie
Mai ales daca ,autoritatea publica locala a dispus "eliberarea ei din functie" cu atat este mai surprinzatoare pozitia conducerii asociatiei de mentinere a acesteia la conducerea asociatiei de proprietari.
Pentru lamurirea situatiei ,contactati serviciul specializat din cadrul primariei ,care va poate comunica motivele care au determinat "eliberarea din functie".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un comodatar sa faca parte dintr-o asociatie de proprietari? coltomaltese coltomaltese Am tot cautat pe net daca un comodatar poate face parte dintr-o asociatie de proprietari si n-am gasit nimic. Ma poate ajuta careva? Pe scurt, am sediul ... (vezi toată discuția)
Administrator bloc, functionar public? timpuriu timpuriu prin atestatul primit de la primarie adiministratorul de bloc se poate asimila functionarilor publici si in cosecinta sa raspunda ptr abuzurile pe care le fac ... (vezi toată discuția)