avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Activitate delia.savin

Activitate delia.savin

Răspuns la discuția propire pe pensie o amenda masina
nu am primit personal amenda si nici nu am semnat procesul verbal....masina e pe numele meu dar o conduce sotul meu... daca eram opriti pt depasirea vitezei Amenda era pe numele sotului ca el conducea...
procesul verbal l-am primit atasat la Somatia nr 122843/24.11.2009
multumesc

buna ziua
va rog sa-mi spuneti termenul de prescriere a unei amenzi auto din 2007 pentru care am primit somatie de plata cu data emiterii 08.12.2009 si este neachitata...

din 2009 nu am mai primit nimic si nici in Dedciziile de impunere anuale cu impozitele de plata NU apare aceasta restanta de care chiar am uitat...

azi am primit Instiintare de propire pe un titlu executor cu data de 12.06.2014 pe care nu l-am primit...

exista vreo cale de anulare a ac propiri???

multumesc
Buna ziua
mama a facut contract de VC cu clauza de intretinere pt sora mea in anul 2009
acum mama e foarte bolnava si sora NU se ocupa de ea si eu daca incerc sa fac ceva , spune ca nu am nici un drept si ca sa nu o comand pe ea ... sora e si ea pensionata pe caz de boala nervoasa de aproape 20 ani...
Se poate ataca contractul de VC pe motiv de neasigurarea in bune conditii a ingrijirii???
mama are un apartament care este pe numele ei, tata este mort ; mama a facut act de vanzare cumparare pe numele surorii mele fara stiinta si acordul meu ... Am aflat intamplator - ESTE LEGALsi valabil acest act de vanzare cumparare .? in ce situatii si in ce termen poate fi contestat ?
Discuție autorizare PFA
sunt broker autorizat CSA si inregistrat ca PF cu codurile CAEN 6511 si 6512 cf legii 300/2004; pentru autorizare ca PFA cf OUG 44/2008 am depus documentatia la ORC Bucuresti si am primit raspuns ca PFA NU poate desfasura activitati de Brokeraj in asigurari... CUM POT DESFASURA MAI DEPARTE ACEASTA ACTIVITATE in care am autorizare si expertza ???? DELIA-MAURA