Buna ziua , asi vrea sa stiu daca o succesiune gata incheiata la notar mai poate fi atacata de eventuali mostenitori care ar putea aparea. Mentionez ca succesiunea s-a facut dupa 12 ani de la decesul tatalui timp in care nimeni nu a facut vre-un act de cerere a mostenirii.
Buna ziua. In urma cu 12 ani a decedat tatal meu iar de 2 luni a decedat si mama. Am vrea sa deschidem succesiunea dupa ei si vrem sa stim cam ce cota ne revine fiecarui copil. Mentionez ca suntem 4 frati,iar tatal meu a mai avut un fiu dintr-o alta casatorie dar care este si el decedat. Va multumesc.
Buna ziua. De doua saptamani a decedat mama mea cu care locuiam impreuna in apartamentul ei. Tatal meu a decedat in urma cu 12 ani si nu s-a facut succesiune dupa el. Mentionez ca suntem 4 frati, toti casatoriti si ca tatal meu a mai avut un fiu din alta casatorie dar care a decedat si el. Dupa decesul mamei m-am inteles cu fratii mei sa raman eu in continuare in apartamentul parintilor si sa-i despagubesc pe fiecare in parte. Asi vrea sa stiu daca trebuie facuta succesiunea si dupa tata si care este ordinea demersurilor care trebuiesc facute. Va multumesc.