avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1549 soluții astăzi
Forum Activitate cristiruta

Activitate cristiruta

Răspuns la discuția Succesiune dupa parinti
Mai exista un frate vitreg (dupa tata) decedat dar care are 3 copii.
Buna ziua , asi vrea sa stiu daca o succesiune gata incheiata la notar mai poate fi atacata de eventuali mostenitori care ar putea aparea. Mentionez ca succesiunea s-a facut dupa 12 ani de la decesul tatalui timp in care nimeni nu a facut vre-un act de cerere a mostenirii.
Răspuns la discuția Cum se imparte o mostenire
Fratele vitreg a decedat dupa tatal meu si are 3 copii, dar nu s-a facut niciun act in privinta succesiunii.
Buna ziua. In urma cu 12 ani a decedat tatal meu iar de 2 luni a decedat si mama. Am vrea sa deschidem succesiunea dupa ei si vrem sa stim cam ce cota ne revine fiecarui copil. Mentionez ca suntem 4 frati,iar tatal meu a mai avut un fiu dintr-o alta casatorie dar care este si el decedat. Va multumesc.
Buna ziua. De doua saptamani a decedat mama mea cu care locuiam impreuna in apartamentul ei. Tatal meu a decedat in urma cu 12 ani si nu s-a facut succesiune dupa el. Mentionez ca suntem 4 frati, toti casatoriti si ca tatal meu a mai avut un fiu din alta casatorie dar care a decedat si el. Dupa decesul mamei m-am inteles cu fratii mei sa raman eu in continuare in apartamentul parintilor si sa-i despagubesc pe fiecare in parte. Asi vrea sa stiu daca trebuie facuta succesiunea si dupa tata si care este ordinea demersurilor care trebuiesc facute. Va multumesc.