avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate liniuta

Activitate liniuta

conform ord. 166 din 8 decembrie 2022 nu inteleg de ce s-a anulat cardul de suport energie intrucat suntem familie pensionari din 2 persoane cu venit total cumulat 2949 ron....in Articolul I din ORDONANȚA nr. 3 din 11 ianuarie 2023 se anuleaza de la dreptul de a beneficia de card in cazul in care MEDIA veniturilor per locuitor/gospodărie este mai mare de 2000 de lei >> pentru punctul de consum respectiv nu se acordă card de energie....pt. ca nu avem amandoi card de energie si nu avem alte venituri nu inteleg decizia primita prin posta...cauza din instiintare motiveaza ,,faptul ca am fost exclus din lista beneficiarilor eligibili ca urmare a depasirii pragului de venit de 2000 ron,, & ca la adresa respectiva locuim 2 persoane !? Ne lamureste cineva ?
Răspuns la discuția Permis suspendat alcoolemie 0.06
Angajati-va un avocat care sa stie cum sa puna problema (pers. s-a dezinfectat-a consumat mere etc) ,se face contestatie la contraventie - cu un print -screen de pe portalul Judecatoriei (cand se da nr. dosarului) se ridica permisul de la serv Circulatie pana la solutionare. La o asa mica alcoolemie ar fi sanse reale
Originalul la dosar e vizionabil,duplicatul este criptat acela nu s-a vizionat in sala ci doar mi-a fost inmanat- la termen voi cere vizionarea si se va constata si in sala ca e fake , presupun ca se va cere altul sau voi vedea ce se decide!
Mai sus in subiect se vede ca am vizionat-scopul e de a avea proba , contoriza si puncta timpul exact unde se confirma ca nu am incalcat legea !!! ps. nu se poate viziona nici pe dvd player clasic!
Mai sus in subiect se vede ca am vizionat-scopul e de a avea proba , contoriza si puncta timpul exact unde se confirma ca nu am incalcat legea !!! ps. nu se poate viziona nici pe dvd player clasic!
Multam oricum, cu VCL era prea simplu, apare ,,esec de redare" cam 2 minute si se umple de astfel de mesaje ,Pe DVD sunT 2 foldere si 3 fisiere , :,,DLOAD,, & ,,player,, si 3 fisiere run-autorun & SplashLogo in folder ,,player,,sunt din nou 3 foldere,,jre,,-,,lib,,-,,sites,, si tot asa mai departe, ca o cutie a pandorei... am intrat prea mult in detalii- o sa mai incerc cu un dvd player undeva , la un specialist ,daca nu e facatura intentionata !
Am primit copia DVD materialul e codat , pe laptop nu se vede , voi incerca sa-l vad pe un player DVD clasic , sau sa ma interesez de un program de convertire ..sugestii?!
Va multumesc
Cerea si un DVD au fost depuse chiar la raspuns-intampinare , judecatorul a precizat solicitarea in incheierea de sedintei , IJP nu a depus copia ,voi cere un nou termen presupun!...? si daca Judecatorul nu decide altceva, cu copia ce sper sa o primesc voi cere o consultanta unui avocat de specialitate .
PV intocmit, dosar pe rol, esenta era daca legal (exista articol lege ?!)prin solicitarea depusa in instanta,pot primi copia DVD ca proba ce ar trebui sa fie si in posesia mea nu doar in arhiva Judecatoriei- cu scopul precizat mai sus.