avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am vizionat pe suport DVD depus de IJP o presupusa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am vizionat pe suport DVD depus de IJP o presupusa contraventie ...

Am vizionat pe suport DVD depus de IJP o presupusa contraventie ,neacordare de prioritate pieton .... filmarea este este dupa ce s-a inserat are 2 minute si sunt surprinse mai multe autovehicule la care nu se vad nr. de inmatriculare -eu mi-am recunoscut masina si nu eram in postura celorlalti soferi ce au fortat trecerea .Am facut o cerere pt o copie a DVD-ul pt al analiza si a nota intr-o precizare scrisa timpul unde ma incadrez ,pt a-mi demonstra nevinovatia. Intrebarea mea ... pot primi acea copie DVD personal ,e legal? sau trebuie sa implic un expert pt. a obtine realitatea situatiei.?
Cel mai recent răspuns: liniuta , utilizator 08:40, 23 Iunie 2021
Nu precizați lucrul cel mai important, vi s-a întocmit PV de contravenție?
PV intocmit, dosar pe rol, esenta era daca legal (exista articol lege ?!)prin solicitarea depusa in instanta,pot primi copia DVD ca proba ce ar trebui sa fie si in posesia mea nu doar in arhiva Judecatoriei- cu scopul precizat mai sus.
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2021
liniuta, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal trebuia sa primiti o copie a DVD-ului, odata cu intimpinarea depusa de politie (un DVD la dispozitia instantei si unul pentru dvs. , ca petent).
Articolul 206
Comunicarea întâmpinării
(1) Întâmpinarea se comunică reclamantului, dacă legea nu prevede altfel.
(2) La întâmpinare se va alătura acelaşi număr de copii certificate de pe înscrisurile pe care se sprijină, precum şi un rând de copii pentru instanţă. Dispoziţiile art. 149 alin. (1), (3) şi (4) şi ale art. 150 sunt aplicabile.
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2021
latka, utilizator
Faceti o cerere, la instanta, pentru eliberarea unei copii de pe dvd si atasati si un dvd gol pentru a se face copia pe el. Este dreptul dumneavoastra la aparare.
Dacă ați făcut contestatie trebuia sa primiți și o copie la DVD când fac întâmpinare.Eu asa am primit

Alte discuții în legătură

Contestare pv rutiera AndiL AndiL Buna ziua, Am primit o amenda pentru neacordare prioritate pietoni la trecere, Ideea este ca, eu, viranda la dreapta, am acordat prioritate pietonului de pe ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala anulare pv: dosar respins detalii in interior (depasire in dreptul marcajului pietonal ) qu1t qu1t Buna seara, Am primit prin posta raspunsul plangerii contraventionale pentru anularea si respingerea ei deoarece actul constatator cuprinde toate elementele ... (vezi toată discuția)
Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)