Am vizionat pe suport DVD depus de IJP o presupusa contraventie ,neacordare de prioritate pieton .... filmarea este este dupa ce s-a inserat are 2 minute si sunt surprinse mai multe autovehicule la care nu se vad nr. de inmatriculare -eu mi-am recunoscut masina si nu eram in postura celorlalti soferi ce au fortat trecerea .Am facut o cerere pt o copie a DVD-ul pt al analiza si a nota intr-o precizare scrisa timpul unde ma incadrez ,pt a-mi demonstra nevinovatia. Intrebarea mea ... pot primi acea copie DVD personal ,e legal? sau trebuie sa implic un expert pt. a obtine realitatea situatiei.?
Totusi, atunci cind ati vizionat proba, pe ce hardware/aplicatie rula inregistrarea video ? Solicitati instantei sa va fie comunicate conditiile tehnice de vizionare a materialului care v-a fost pus la dispozitie.
Originalul la dosar e vizionabil,duplicatul este criptat acela nu s-a vizionat in sala ci doar mi-a fost inmanat- la termen voi cere vizionarea si se va constata si in sala ca e fake , presupun ca se va cere altul sau voi vedea ce se decide!
Contestare pv rutiera
AndiL
Buna ziua,
Am primit o amenda pentru neacordare prioritate pietoni la trecere,
Ideea este ca, eu, viranda la dreapta, am acordat prioritate pietonului de pe ... (vezi toată discuția)