Sunt insarcinata si voi naste pe la sfarsitul lunii decembrie. de la 01.06.2010 pana la 01.12.2010 sunt in somaj. Mai beneficiez de CCC? Pot intrerupe somajul de concediul prenatal ? Multumesc
maine a spus ca se duce sa il duca. asta inseamna ca am continuitate pe cartea de munca chiar daca a intarziat cu depunerea contractului de munca la itm? sunt ingrijorata in ceea ce priveste concediul meu postnatal. multumesc pentru raspunsuri
dar angajatorul nu a depus inca contractul de munca la itm. am inteles ca trebuie sa plateasca o amenta la itm . amenda este in functie de cate zile de intarziere sunt? pana la ce data de fapt trebuia depus la itm. multumesc
Am incheiat contractul de munca pe 31 martie cu demisiela zi si m-am anjajat la o alta firma pe data de 1 aprilie. pot beneficia de concediul postnatal. am ramas insarcina in decursul acestei luni. multumesc
multumesc. ma interesa un formular pt o cerere de demisie la zi, fara cele 15 zile de preaviz, sigur nu am putea sa lucram in acelasi cabinet nici macar o zi dupa depunerea cererii.