avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul postnatal

Am incheiat contractul de munca pe 31 martie cu demisiela zi si m-am anjajat la o alta firma pe data de 1 aprilie. pot beneficia de concediul postnatal. am ramas insarcina in decursul acestei luni. multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana-elena , utilizator 19:44, 21 Aprilie 2010
Desigur daca in 12 luni anterioare nasterii copilului realizati venituri supuse impozitarii. Nu conteaza ca v-ati mutat la alt angajator, aveti avantajul ca aveti lunile complete.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Aprilie 2010
ContSters42179, utilizator
dar angajatorul nu a depus inca contractul de munca la itm. am inteles ca trebuie sa plateasca o amenta la itm . amenda este in functie de cate zile de intarziere sunt? pana la ce data de fapt trebuia depus la itm. multumesc
La ITM il poate inregistra cu 20 de zile in urma...
Daca ildepunea in 20 aprilie, il putea inregistra cu 1 aprilie..
este adevarat ca se plateste o amenda? este in functie de cate zile de intarziere sunt sau este o suma fixa? multumesc
De asemenea, trebuie sa anunte in max. 5 zile de la incheierea c.i.m.la ITM.

Alte discuții în legătură

Cim florentinaene florentinaene ce trebuie sa faci daca nu ai inregistrat la timp un contract individual de munca? (vezi toată discuția)
Angajatorul nu a inregistrat cm la itm la momentul incheierii lui cu angajatul .ce se mai poate face? nsemeniuc nsemeniuc Buna ziua. Problema : la 31.03.09 a incetat CM ,prin acordul partilor. Din aprilie s-a incheiat CM cu 2 ore/zi ,cu o alta firma bineinteles, firma care nu ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu de maternitate si ccc pana la 2 ani? idikoo idikoo sunt insarcinata am fost in concediu medical si patronul firmei unde lucrez nu a vrut sa-mi primeasca concediile pe motiv ca nu le-am dus in 48 de ore si mi-a ... (vezi toată discuția)