avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul postnatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul postnatal

Am incheiat contractul de munca pe 31 martie cu demisiela zi si m-am anjajat la o alta firma pe data de 1 aprilie. pot beneficia de concediul postnatal. am ramas insarcina in decursul acestei luni. multumesc
Cel mai recent răspuns: Dana-elena , utilizator 19:44, 21 Aprilie 2010
avand in vedere ca eu nu cunosc legile...daca m-ar angaja cu 21 aprilie to nu ar fii probleme cu concediul postnatal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim florentinaene florentinaene ce trebuie sa faci daca nu ai inregistrat la timp un contract individual de munca? (vezi toată discuția)
Angajatorul nu a inregistrat cm la itm la momentul incheierii lui cu angajatul .ce se mai poate face? nsemeniuc nsemeniuc Buna ziua. Problema : la 31.03.09 a incetat CM ,prin acordul partilor. Din aprilie s-a incheiat CM cu 2 ore/zi ,cu o alta firma bineinteles, firma care nu ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu de maternitate si ccc pana la 2 ani? idikoo idikoo sunt insarcinata am fost in concediu medical si patronul firmei unde lucrez nu a vrut sa-mi primeasca concediile pe motiv ca nu le-am dus in 48 de ore si mi-a ... (vezi toată discuția)