Buna ziua.
Problema in cazul meu este urmatoare am avut masina luata in leasing cu casco pe ea, am avut un accident urat cu ea, am dus-o la reparat cu acordul firmei de leasing. Iar la un an de la reparatie m-am trezit ca firma la care am reparat-o ma cheama la mediere deoarece cei la care aveam casco nu vor sa despagubeasca dauna. Eram chemati in instanta atat noi cat si firma de leasing, polita casco era incheiata de ei.
Problema e ca dupa ani de judecata , anul trecut in sept firma de leasing a intrat in reorganizare judiciara, si instanta a decis intreruperea procesului.Service-ul a facut recurs si a cerut sa mergem in proces ca parte parat doar noi, iar instanta a aprobat.
Noi in aceasta faza ne asteptam sa pierdem procesul si sa ne fie impusa toata dauna. Intrebarea mea este, in cazul in care eu care am fost chemata in proces ca parata nu am nici un bun pe numele meu si nici loc de munca sau salariu , ce se intampla?
Buna ziua.
Hai sa incep sa va povestesc problema mea, poate ma poate ajuta si pe mine cineva.
In decembrie 2011, imi vine acasa de la politie cum ca as fi lovit intr-o parcare o masina de asemeni parcata . Eu nu am simtit (pe masina nu se vedea nici un semn) si am zis asta in pv de la politie , politia mi-a zis ca paznicul parcarii respective a vazut numarul masinii.Am primit amenda de la politie, am dat copie dupa rca - valabil, am fost la asigurari. In august 2012 primesc acasa o invitatie la conciliere din partea celor care ''le-am lovit masina'' si din partea firmei de asigurari. Din sedinta avuta a rezultat ca : firma de asigurari nu a vrut sa despagubeasca si a instiintat pagubitul de acest lucru pe data de 12.04.2012 ( a expus ca motive ca : nu coincide paguba dupa auto avariat cu ce am eu pe masina, apoi zice ca are o declaratie prin care paznicul parcarii zice ca persoana ce a fost la volanul masinii nu e cea din poza de la asigurarii); apoi pagubitul pretinde ca el vrea banii pe dauna deoarece el si-a reparat masina si ne aduce ca dovada un deviz de plata cu data de 05.06.2012. Dupa acea conciliere primesc acum vreo 2 zile o instiintare prin care suntem chemati ca parte in proces in calitate de intervenient.
Va rog sa-mi spuneti ce pot face? Multumesc anticipat
Mie nu mi s-a diminuat suma. Mie lunar imi vin 2 facturi una ptr rata de leasing si una pentru prima de asigurare, si ele mi-au venit la fel in fiecare luna, ca si cum nimic nu s-ar fi schimbat. Va multumesc mult ptr raspuns.
Buna ziua. eu am urmatoarea problema am o masina luata in leasing pe care am casco , problema mea este ca eu bine mersi primeam fact pe prima de leasing lunar pe care le si plateam, insa minunatii asiguratori au considerat in septembrie ca polita pe care o am eu la ei nu e rentabila ptr ei , deoarece am mai avut incidente si am folosit-o, si fara a ma instiinta nimeni mi-au reziliat polita de Casco. in aceste cerc vicios sunt trei persoane juridice implicate astfel, eu am casco incheiat printr-o firma de broker care imi facturau lunar prima, iar daca sa zicem ca nu au o achitam in timp util polita imi era refacturata de firma de leasing.imi puteti zice va rog cine trebuia sa ma anunte pe mine defapt ca polita mea fusese reziliata.