avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Activitate sorintm

Activitate sorintm

Domnule avocat, la noi vaccinarea nu a inceput in decembrie,asa cum ati spus mai sus si in China nu exista un program de vaccinare. Ca sa stiti.
6 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.

La fel cum nu este sigur ca si cei vaccinati sunt imunizati,nu?

Adica un non-sens.

Multumesc.

- Apăsați, vă rog, pe Răspunde, nu pe Citează, când răspundeți mesajului anterior. Se încarcă inutil topicul. Mulțumesc -
Răspuns la discuția succesiune
Da,la notar.

raluk0207 a scris:

Intrebarea era daca actele au fost încheiate la notar.
Notariatul de Stat era acum 40 de ani.

1 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur acest presedinte de bloc a rezovat toate sarcinile pe care le are in acea asociatie si acum mai are de rezolvat doar ''problema'' carucioarelor copiilor.
Ionut.Ion, utilizatorul alipuma,cel ce a cerut sfatul aici, la sectia de Politie nu trebuie sa dovedeasca nimic,nu este la tribunal.Doar o sesizare scrisa catre sectia de Politie ii poate tempera apucaturile de stapan acelui presedinte de asociatie.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu conteaza ce-am aflat eu,conteaza ca te crezi superior si dai sfaturi proaste,latka.Presedintele asociatiei e angajat daca e remunerat pentru functia lui.
Răspuns la discuția folosirea spatiului comun
Corect,dna avocat Lenz v-a spus cum sa rezolvati problema.
Răspuns la discuția folosirea spatiului comun
Domnule avocat Mihai Grigore,referitor la vecinul de la parter,a ajunge la capatul rabdarii nu inseamna ca ai dreptul sa iti faci singur dreptate.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Ionut.Ion de ce credeti ca presedintele Asoc. de proprietari este Dumnezeu pe pamant? El ca si administratorul sunt angajatii Asoc. de proprietari.Daca acest presedinte de bloc se crede Dumnezeu face ce a facut,da cu picioarele in lucrurile altor oameni. Domnule utilizator alipuma,dvoastra mergeti frumos la sectia de Politie cea mai apropiata,scrieti o declaratie a faptelor intamplate pe casa scarii referitoare la acest presedinte de bloc si cereti un numar de inregistrare a declaratiei dvoastra. Retineti ca acesti oameni in functii ca presedinte de bloc sau administratorul de bloc sunt alesi de oamenii ce locuiesc in acel bloc si tot de acesti oameni pot fi dati josi din functie. Presedintele si administaratorul de bloc nu sunt sefi decat la ei acasa.
De ce crieti prostii de genul ''Amenda pentru ceea ce va reproșează președintele asociației este de minim 1000Ron''?