avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters138755

Activitate ContSters138755

In decizie nu este motivata modificarea.
Modificarea este facuta in baza unei adrese in care se solicita studii superioare. cu mentiunea ca pana sa se dea adresa nu s-au constatat lipsuri in munca mea.
Si culme studiile superioare nu mi-au fost recunoscute.
Este posibil ca angajatorul sa modifice atributiile de serviciu - mai exact felul muncii UNILATERAL in perioada, in care angajatul este in concediu de odihna?
Cine poate sa imi raspunda a aceasta intrebare, rog sa imi indice si baza legala. Multumesc
=D> multumesc
art.11 din anexa XIII a Legii 330/2009- privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice,norma se aplica si personalului contractual
intr-o problema de litigiu de munca pot sa ma folosesc de HG 1344/2007? Mi s-a desfacut abuziv si nelegal CIM in baza art. 61. lit a din Codul muncii, iar procedura de cercetare disciplinara nu a fost in conformitate cu prevederile legale. Multumesc
Răspuns la discuția LITIGIU DE MUNCA
MULTUMESC,
AM SA O CONTEST EVIDENT.
Răspuns la discuția LITIGIU DE MUNCA
IN DECIZIA PRIN CARE MI S-A DESCFACUT CIM NU ESTE TRECUT DURATA PREAVIZULUI, AM FOST ELIMINATA DE AZI PE MAINE. NU AM GASIT IN CODUL MUNCII VREO REGLEMENTARE IN SENSUL CA AS AVEA DREPTUL LA PREAVIZ. IMI PUTETI DA BAZA LEGALA PRIN CARE SUSTINETI CA AM DREPTUL? IN CAZUL IN CARE AVETI DREPTATEA DECIZIA ESTE LOVITA DE NULITATEA ABSOLUTA.
IN URMA UNUI ABUZ IN SERVICIU AL SEFULUI MEU FIIND CONSIDERATA UN GHIMPE IN COASTA ACESTUIA, IN URMA A 2 CERCETARI DISCIPLINARE PE MOTIVE INVENTATE, MI S-A DESFACUT CIM CU art.61 lit. a. DIN CM. MENTIONEZ FAPTUL CA INAINTEA CONCEDIERII I-AM FACUT PLANGERE PENALA SEFULUI SI MA AFLU IN PROCES - LITIGIU DE MUNCA PENTRU FAPTUL CA MI-A MODIFICAT UNILATERAL CIM, IAR ACEASTA IN TIMPUL ASTA MA CERCETEAZA ABUZIV SI MA DA AFARA.
INTREBAREA MEA ESTE URMATOAREA. AM DREPTUL LA PREAVIZ SAU NU.