avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NORME DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE A COMISIILOR DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NORME DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE A COMISIILOR DE DISCIPLINA

intr-o problema de litigiu de munca pot sa ma folosesc de HG 1344/2007? Mi s-a desfacut abuziv si nelegal CIM in baza art. 61. lit a din Codul muncii, iar procedura de cercetare disciplinara nu a fost in conformitate cu prevederile legale. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters138755 , utilizator 16:51, 25 August 2010
sunteti functionar public?
art.11 din anexa XIII a Legii 330/2009- privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice,norma se aplica si personalului contractual
Nu cred ca va incurca cu ceva daca invocati si acel text de lege.
Instanta va decide in functie de dovezile pe care le are la dosar.
In cazul in care considerati ca va ajuta cu ceva invocati-o.
=D> multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie de cercetare disciplinară MCM1 MCM1 Prevederile HG 1344/2007 sunt valabile si in cazul institutiilor publice care au doar personal contractual sau acestea se aplica strict doar in cazul ... (vezi toată discuția)
Salarizarea personalului contractual cu sld din primarii primaria urziceni primaria urziceni as dori grila de salarizare pentru personal contractual cu SLD din primaria municipului cu 20000 de locuitori,si de ce salariile nu sunt la nivelul ... (vezi toată discuția)
Se aplica grila de salarizare? borcanm borcanm Lucrez intr-o institutie publica si din luna august 2010 avem o noua organigrama si din functionari publici am redevenit personal medical (personal ... (vezi toată discuția)