avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisie de cercetare disciplinară
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisie de cercetare disciplinară

Prevederile HG 1344/2007 sunt valabile si in cazul institutiilor publice care au doar personal contractual sau acestea se aplica strict doar in cazul institutiilor publice unde exista functionari publici?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:34, 5 Ianuarie 2019
HG 1344/2007 se aplica numai pentru abateri disciplinare savarsite de catre functionarii publici.

In cazul personalului contractual, avem Codul Muncii si Procedura disciplinara pentru personalul contractual emisa de institutia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie de disciplina pentru functionarii publici si personalul contractual ContSters329214 ContSters329214 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca, in cadrul institutiei publice, trebuie sa functioneze aceeasi comisie disciplinara si pt functionari si pt ... (vezi toată discuția)
Decizie de cercetare disciplinara - lege care sa prevada: continut, componenta comisie, reguli oanaportar oanaportar Directorul institutiei publice vrea sa emita o Decizie de cercetare disciplinara. Codul muncii nu spune nimic despre o asemenea Decizie. Exista o Lege ... (vezi toată discuția)
Constituire comisie de disciplina eduardvl eduardvl Buna ziua, Intr-o institutie publica centrala, in care [b]toti angajatii sunt contractuali[/b] - nu functionari publici, care este baza legala pentru ... (vezi toată discuția)