in anul 2002 am cumparat cu acte legalizate la notar, de la o familie 2400 mp teren extravilan. intre timp, primaria l-a introdus in intravilan agricol iar mie mi-au dat numai 1800 mp. unde si cui trebuie sa ma adresez pentru a recupera diferenta de 600 mp?
bunicii mei, din partea mamei, au murit in 1999, acestia fiind ingrijiti si inmormintati pe cheltuiala, exclusiva, a mamei mele. cat la % din mostenire ii revine mamei mele si cat le revine fratilor ei? (mostenirea este: o casa, teren aferent acesteia si 3 ha teren agricol) multumesc anticipat!
am un vecin care incepe o constructie. a sapat pentru un zid de sprijin in terenul meu. a si masurat cum o sa vina fundatia si, dupa ce ca mi-a intrat in terenul meu, balcoanele o sa vina deasupra zidului de sprijin, pana la limita de teren a mea. cui trebuie sa ma adresez si ce trebuie sa fac pentru a-l impiedica pe vecinul meu sa nu construiasca in terenul meu si sa respecte distanta de la zidul constructiei lui pana la limita de proprietate? multumesc!