avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate litoral53

Activitate litoral53

Răspuns la discuția mostenire...
multumesc
Răspuns la discuția recuperare teren...
nu. nu avea cadastru si nici intabulare. acestea trebuie sa le fac eu acum, dar numai pentru 1800 mp.
Răspuns la discuția mostenire...
nu. nu a facut nici unul dintre frati nici un demers in timp de 6 luni. dupa 10 ani vor ca mostenirea sa se imparta in mod egal. ce e de facut?
in anul 2002 am cumparat cu acte legalizate la notar, de la o familie 2400 mp teren extravilan. intre timp, primaria l-a introdus in intravilan agricol iar mie mi-au dat numai 1800 mp. unde si cui trebuie sa ma adresez pentru a recupera diferenta de 600 mp?
Discuție mostenire...
bunicii mei, din partea mamei, au murit in 1999, acestia fiind ingrijiti si inmormintati pe cheltuiala, exclusiva, a mamei mele. cat la % din mostenire ii revine mamei mele si cat le revine fratilor ei? (mostenirea este: o casa, teren aferent acesteia si 3 ha teren agricol) multumesc anticipat!
Discuție constructie...
am un vecin care incepe o constructie. a sapat pentru un zid de sprijin in terenul meu. a si masurat cum o sa vina fundatia si, dupa ce ca mi-a intrat in terenul meu, balcoanele o sa vina deasupra zidului de sprijin, pana la limita de teren a mea. cui trebuie sa ma adresez si ce trebuie sa fac pentru a-l impiedica pe vecinul meu sa nu construiasca in terenul meu si sa respecte distanta de la zidul constructiei lui pana la limita de proprietate? multumesc!