avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie...

am un vecin care incepe o constructie. a sapat pentru un zid de sprijin in terenul meu. a si masurat cum o sa vina fundatia si, dupa ce ca mi-a intrat in terenul meu, balcoanele o sa vina deasupra zidului de sprijin, pana la limita de teren a mea. cui trebuie sa ma adresez si ce trebuie sa fac pentru a-l impiedica pe vecinul meu sa nu construiasca in terenul meu si sa respecte distanta de la zidul constructiei lui pana la limita de proprietate? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 06:04, 11 Aprilie 2010
Primariei- la serviciul Urbanism, solicitand anularea acelei autorizatii care nu respecta limita de hotar si Inspectoratului de Stat in Constructii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

distanta legala dintre doua case ctcristina ctcristina va rog un raspuns urgent, peretele casei mele este hotar casa vecina fiind construita acum 10 ani fara acordul cu manevrele facute in Romania ,a mea de 48 ani ... (vezi toată discuția)
Deteriorare casa si afectarea dreptului de folosinta Rmilitaru Rmilitaru Am casa construita pe limita de proprietate. Vecinul care isi construieste o casa noua, si-a suprainaltat cota terenului cu cca 0,5m si astfel nivelul ... (vezi toată discuția)
Sunt legale două autorizații de construire împrejmuire, una pe limita de hotar și alta la 12 cm, pe terenul vecinului? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat cu un vecin pana acum trei ani pentru tulburare de posesie, construire fara autorizare de cotete si gard de beton si zidarie pe terenul meu. Am ... (vezi toată discuția)