avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire...

bunicii mei, din partea mamei, au murit in 1999, acestia fiind ingrijiti si inmormintati pe cheltuiala, exclusiva, a mamei mele. cat la % din mostenire ii revine mamei mele si cat le revine fratilor ei? (mostenirea este: o casa, teren aferent acesteia si 3 ha teren agricol) multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: litoral53 , utilizator 12:51, 18 Aprilie 2010
Au acceptat mostenirea in termen de 6 luni de la deces?
nu. nu a facut nici unul dintre frati nici un demers in timp de 6 luni. dupa 10 ani vor ca mostenirea sa se imparta in mod egal. ce e de facut?
sa consultati un avocat.
ar fi posibil sa obtineti ce doriti dvs.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am si eu o nelamuire. deci , mama mea a decedat in ... CristiCristi20012 CristiCristi20012 Buna seara. Am si eu o nelamuire. Deci , mama mea a decedat in anul 2000 ( cancer ) . In perioada 1999-2000 a zăcut la pat. Mama mea mai avea un frate si o ... (vezi toată discuția)
Dovedire proprietate teren agricol bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua.Am si eu o problema si am sa incep cu inceputul. Bunicul meu a detinut 5 ha teren agricol,iar atunci cand mama s-a casatorit cu tatal meu,in ... (vezi toată discuția)
Succesiune - mostenire CManole CManole Bunicul se casatoreste cu bunica, la inceputul anilor 40, casatorie din care ies doi copii, mama si fratele mamei, unchil B. Inainte de casatorie bunicul ... (vezi toată discuția)