avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare teren...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare teren...

in anul 2002 am cumparat cu acte legalizate la notar, de la o familie 2400 mp teren extravilan. intre timp, primaria l-a introdus in intravilan agricol iar mie mi-au dat numai 1800 mp. unde si cui trebuie sa ma adresez pentru a recupera diferenta de 600 mp?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 16:42, 16 Aprilie 2010
Cand ati cumparat, terenul nu avea cadastrul facut? Nu era intabulat? Pentru ca daca aceste doua conditii sunt indeplinite, nu vad cum ar putea sa "dispara" din teren...
nu. nu avea cadastru si nici intabulare. acestea trebuie sa le fac eu acum, dar numai pentru 1800 mp.
nu inteleg, 1800 de mp sunt trecuti in intravilan, iar restul de 600mp sunt trecuti in extravilan?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru tatianato tatianato Buna ziua 1 Am si eu o intrebare:ce documente imi trebuiesc pentru cadastru si intabulare ? Mentionez ca nu am decat un titlu de propietate si doresc ca fac ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare..cadastru auraspacuras auraspacuras Buna,solicit ajutorul DV.poate gasesc aici un raspuns : parintii mei au hotarat sa-mi vanda casa cu teren mie ,ei fiind divortati legal ( partajul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Discrepanta intre trei acte si realitate cyan cyan Am urmatoarea problema si nu stiu cum sa-i dau de capat.:( Am deschis acum 2 ani succesiune dupa decesul mamei si am depus actele pe care le aveam in acel ... (vezi toată discuția)