avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Activitate lenart denes

Activitate lenart denes

Buna Seara ! 1 singura intrebare am pt. dvs.!
Acum 9 luni firma mea (S.R.L.) a facut un contract cu o firma de tv cablu-internet-telefonie pe o perioada de 24 luni ! Azi am dorit sa reziliem contractul si ne-au cerut 300 de euro + tva petru perioada ramasa din contractul meu ! Cat de legal este suma ceruta , eu stiind ca pot rezilia contractul oricand gratuit conform legii 161 ! Astept cu rabdare raspunsul dvs.!:(
- avem o firma (in industria termopanelor) care , de cateva zile tergiverseaza (parerea noastra este ca ne minte) , sa ne plateasca o factura restanta !
- cu firma respectiva avem contract de colaborare si un B.O. semnat de al doilea proprietar si avalizat sub semnatura de primul proprietar !
- ce sa facem sau care sunt procedurile ?
- orice ajutor , parere sau idee este bine venita !
MULTUMESC !
Efectuarea unui audit intern - ce inseamna si cum se efectueaza ?
Multumesc!
Avantajos spus usor , ma refer la riscuri expuse la situatia reala (preluare credite si restante )
Multumesc !
Intentionez preluarea unei spalatorii auto (afacere cu personal , firma cu tot) , situat in parcarea unei SUPERMARKET din Cluj-N.. Firma are restante catre SUPERMARKET (chirie lunare pe mai multe luni in valoare de aprox.32mii lei) si are credit la o banca in valoare de aproximativ 10.000 de euro !Cum este mai avantajos sa procedam :preluare afacerii propriuzise cu transcriere activelor pe firma mea existenta in prezent (firma cladita pe respect si curata!)dar cu costuri mai mari (avocat , contract de intabulare a terenului inchiriat si onorarii ) sau preluarea firmei de spalatorie auto (cu contracte , autorizatii la zi ) cu restante si credite ???