avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiu_bnp

Activitate ovidiu_bnp

Buna ziua,
Am fost inselat de o persoana cu o suma de bani! In schimbul acestor bani trebuia sa primesc niste polite de asigurare de sanatate dar care nu le-am primit. Acte doveditoare nu am care sa dovedeasca ca i-am inmanat banii dar am martori , mesaje whatapp cat si inregistrari audio. Sunt mai multe persoane pagubite care vor sa se asocieze cu mine sa ne recuperam banii.
Va rog sa imi spuneti ce tip de avocat trebuie sa contactez si care sunt pasii care trebuie sa ii fac pentru a imi recupera banii cat si daunele morale .
Multumesc.
Buna seara.
Doresc niste sfaturi pentru a ști ce să fac mai departe.
In noaptea de revelion am fost rănit de un dispozitiv de aruncare artificii montat de către o persoana necunoscuta în mijlocul mulțimii care participau la revelion 2018 in piata George Enescu.
Acel dispozitiv a aruncat o petarda luminoasă care mi-a intrat intre gulerul gecii și gât și a explodat provocandu-mi leziuni post combustii ale regiune laterocervicala stânga și perforație timpanică , acest diagnostic fiind pus de către medicii de la spitalele Floreasca și Colțea .
Intrebarea mea este:
Pot depune plângere împotriva organizatorilor , poliției, jandarmeriei pentru că au permis accesul cu astfel de dispozitive in mijlocul mulțimii ?
Pot deschide un proces pentru tragerea la răspundere a organizatorilor cat si solicitarea de daune morale cât și materiale?
Mulțumesc.
Răspuns la discuția taxa auto
Dar unde pot afla daca a fost platita sau nu taxa ?
Discuție taxa auto
Buna ziua
Azi am cumparat o masina second-hand fabricatie 2008 . Prima ei inmatriculare in Romania a fost pe 20.12.2008 pe firma . Cel de la care am cumparat-o eu a achizitionat-o de la acea firma pe 17.07.2011.
Va rog sa imi spuneti daca mai platesc taxa de poluare .
Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu unele sfaturi .
Vreau sa preiau o societate de la un prieten ( cabinet veterinar ) . Doresc sa stiu conditiile de baza ale acestei preluari .
Multumesc
Buna seara .
Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac in cazul in care vreau sa cumpar un apartament intr-o vila construita D+P+3 pentru a fi sigur ca nu pierd banii.
Ca sa beneficiez de un pret bun trebuie sa platesc banii cash si cat se poate de repede.
Proprietarul imi spune ca nu poate face contract de vanzare cumparare deoarece momentan nu are toate actele gata si nici cadastru si intabulare.
Imi propune ca sa ma bage ca si asociat la constructia respectiva si "la receptie" ( nu stiu ce inseamna asta ) iar la finalizarea constructiei sa imi de-a apartamentul respectiv.
Va rog sa imi dati cat mai multe sfaturi (pe ce cai si ce solutii trebuiesc adoptate in conditia asta) pentru a nu fi in situatia de a fi inselat sau a pierde banii.
Multumesc anticipat pentru ajutorul dat.
Buna ziua
Vreau sa va intreb care este noua lege privind indemnizatia de crestere copil.
Sotia mea este deja in CIC pana la sfarsitul lunii martie 2012 si am dori sa facem si al doilea copil in aceasta perioada.
Va multumim.
Răspuns la discuția concediul de maternitate
Va multumesc mult
Buna ziua!
Am o nelamurire legata de concediul de maternitate.Sotia mea a avut concediu dat de catre medicul de familie in luna a 8-a de sarcina si respectiv luna a 9-a .A dus aceste certificate de concediu medical angajatorului dar acesta refuza sa ii plateasca cei 85 % din salariul brut conform legii.
Va rog sa imi spuneti ce trebuie facut pentru a putea recupera banii de la angajator, in cazul in care acest lucru este posibil.
Va multumesc