avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1716 soluții astăzi
Forum Activitate marinelapetrea

Activitate marinelapetrea

Buna ziua!
In anul 2009, in urma absolvirii studiilor superioare, finalizate cu licenta, am depus din acel an mai multe copii doveditoare a studiilor, insotite de cereri la serviciul personal din cadrul primariei pentru a-mi inregistra in carnetul de munca studiile.
Mentionez ca sunt angajata din 2005 la primarie, ca functionar public- Politia locala.Nici in ziua de azi nu imi sunt recunoscute studiile. Am terminat Facultatea de Administratie Publica.
Ce trebuie sa fac pentru a-mi se inregistra studiile in Cartea de munca?
Când salariu minim pe economie trebuia recalculata la 700 lei s-a adăugat la salaru de încadrare care era de 612 lei vechimea în muncă şi sporul de dispozitiv şi s-a ajuns la un salar de încadrare 1111lei.
Actualmente salariu minim pe economie este de 800 lei începând cu data de 1. 07. 2013.
Acum nu ar trebui recalculat salariu de încadrare?
Răspuns la discuția contract de vanzare cumparare
Pentru a obtine hotararea judecatoreasca am nevoie de avocat sau sa depun actele direct la judecatorie?

In CF apare teren intravilan cu constructie si este identic cu cele mentionate in contractul de vanzare
Răspuns la discuția contract de vanzare cumparare
Am extras CF pentru casa, dar pe numele parintilor.
Am un contract de vanzare cumparare pe casa parintilor, intocmit in 1997, de mana cu doi martori, parintii au decedat si acum vreau sa intru in posesie legal. Mentionez ca am si titlu de proprietate pe numele parintilor. Ce trebuie sa fac mai departe? Ma adresez unui avocat sau direct instantei? Care este varianta mai eficienta si mai ieftina? Am si o sora care s-ar putea sa conteste acest contract!
Sunt Functionar public din 2005, departamentul Pol. comunitara actualmente Pol. locala, in anul 2009 am absolvit Facultatea de stiinte umanist politice, specializarea Administratie publica. De cand mi-am terminat studiile am depus doua cereri la biroul Resurse umane, pentru recunoasterea studiilor, respectiv incadrarea in clasa. Nu am primit nici un raspuns. Cui trebuie sa ma adresez pentru a-mi se acorda acest drept? As vrea sa stiu ce se poate face? Pentru ca din 3 colegi care am terminat aceasi specializare doar unuia i s-au recunoscut studiile, mai mult a primit si functie.Cum e posibil asa ceva? Am fost informat verbal ca ordonatorul de credite refuza recunoasterea studiilor
Sotul meu este angajat la politia comunitara, dar este functionar public, in anul 2009 a terminat Facultatea de Administratie publica si nu ii sunt recunoscute studiile, chiar si dupa noua lege este angajat cu studii medii.Mentionez faptul ca a depus o cerere si adeverinta care justifica absolvirea facultatii la Primarie in luna iulie 2009, la care nu a primit raspuns nici pana azi.
Ce trebuie sa fac ?